Ha az almától megy a hasa mivel kezdjük a kóstoltatást?
Próbáltuk főzve, párolva, bébiételből, de szerintem ettől megy a hasa, és durrog nagyokat.
Mivel váltsuk ki az almát?
Igazából 4 hónaposak vagyunk, de 4 hetes korától csak tápszeres és nagyon sokat enne, 170et eszik 3 óránként, naponta 6szor és már most 7kg, pedig 2800 gr-mal született egy hónappal hamarabb. Havonta 1 kg simán hízik és még néha látom hogy ez a kaja is kevés neki, mert nagyon sír amikor kifogy az üvegből.
A védőnő és a doki javasolta, hogy kezdjünk kóstolni, csak hát az alma annyira nem jött be.
Lehet, hogy valami növekedési ugrásban van, azért enne olyan sokat, bár az enyém is naponta 5x150ml+5kanál tápszert evett 4 hónaposan. Ő kb. 8kg volt akkor.
4 hónaposan én tejpéppel kezdtem igazából, Milumil HA vaníliással és alma-banán pürével. Utána krumpli+tápszer, aztán krumpli+filézett paradicsom stb.
Az almával magában még most is van gondunk, mert bukik tőle. 6,5hónapos
Köszi. Az én fiam is napközben 5ször 150ml víz+5kanál tápszert eszik, plussz még éjszaka egyszer.
Csak furcsa, mert a lányom 1 évesen volt 7,5 kg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!