Miben etetitek az ülni még nem tudó babátokat?
Pihenőszékben, amíg nem volt meg a dönthető szék. Van olyan szék, ami majdnem vízszintesig dönthető, nekünk Mappy van, emagos, de szó szerint ugyan az, mint a Touragoo Candy plus. Utóbbit is nagyon szeretik az anyukák, sok ismerősömnek van, mindenki szereti.
Ilyenünk van: [link]
Ezt már használhattam volna pihenőszék helyett is, csak akkor még nem volt meg.
Hordozóban.
De van olyan etetőszék is ami akár vízszintesig dönthető
Az enyémek több mint húsz éve voltak ekkorák, de akkoriban ölbe véve etettünk. Kb abban a pozícióban, amiben szopott is. A baba egyik karja hozzám simult, ha a másikkal hadonászni kezdett, azt megfogtam azzal a kezemmel, amivel a hátát támasztottam.
Mikortól biztonságosan ült, hokedlire terítettünk, és kissámlira ülettük a gyereket. Ha már igényelte, kapott egy kanalat, és próbálkozhatott a kanalazással, miközben én is etettem. Ha megunta vagy jóllakott, felállt és elsétált. Ezzel véget ért az étkezés, nem csalogattam vissza és nem is vittem utána a főzeléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!