Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Miben etetitek az ülni még...

Miben etetitek az ülni még nem tudó babátokat?

Figyelt kérdés
Pihenőszék, hordozó? Vagy van olyan etetőszék, ami használható már ilyenkor? Melyik?
2017. márc. 1. 13:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én otthon pihenőszékben, ha valahol voltunk, akkor hordozóban vagy babakocsiban.
2017. márc. 1. 13:21
 2/12 anonim ***** válasza:
Hordozóban
2017. márc. 1. 13:24
 3/12 anonim ***** válasza:
Pihenoszekben
2017. márc. 1. 13:34
 4/12 anonim ***** válasza:
Pihenőszékben!
2017. márc. 1. 13:34
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Dönthetős etetőszékben.
2017. márc. 1. 13:35
 6/12 anonim ***** válasza:

Pihenőszékben, amíg nem volt meg a dönthető szék. Van olyan szék, ami majdnem vízszintesig dönthető, nekünk Mappy van, emagos, de szó szerint ugyan az, mint a Touragoo Candy plus. Utóbbit is nagyon szeretik az anyukák, sok ismerősömnek van, mindenki szereti.

Ilyenünk van: [link]

Ezt már használhattam volna pihenőszék helyett is, csak akkor még nem volt meg.

2017. márc. 1. 13:36
 7/12 anonim ***** válasza:

Hordozóban.

De van olyan etetőszék is ami akár vízszintesig dönthető

2017. márc. 1. 13:38
 8/12 anonim ***** válasza:
77%

Az enyémek több mint húsz éve voltak ekkorák, de akkoriban ölbe véve etettünk. Kb abban a pozícióban, amiben szopott is. A baba egyik karja hozzám simult, ha a másikkal hadonászni kezdett, azt megfogtam azzal a kezemmel, amivel a hátát támasztottam.

Mikortól biztonságosan ült, hokedlire terítettünk, és kissámlira ülettük a gyereket. Ha már igényelte, kapott egy kanalat, és próbálkozhatott a kanalazással, miközben én is etettem. Ha megunta vagy jóllakott, felállt és elsétált. Ezzel véget ért az étkezés, nem csalogattam vissza és nem is vittem utána a főzeléket.

2017. márc. 1. 14:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Dönthető etetőszékben. Kb olyan pózban volt, mint a hordozóban.
2017. márc. 1. 15:06
 10/12 anonim ***** válasza:
76%
A #8-ast miért kellett lepontozni? Igen, így is lehet gyereket etetni, bármilyen fura. Én is etettem így is, mindhármat. És a legkisebb csak 13 éves. Olyan is volt, amikor a nagy ágyon vagy a kanapén etettem, kényelmes párnával megtámasztottam a hátát-nyakát-fejét, mellé ültem és simán megetettem. Nem tudom miért kell akkora faxnit csinálni ebből.
2017. márc. 1. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!