Ki mivel hogyan kezdte a hozzátáplálást 4hónapos kortól? Gyümölcs vagy zöldség turmixolva? Vagy csak gyümit szabad? És mi a helyzet az üveges bébi étellel? Adható az is és házi turmix?
Figyelt kérdés
2017. febr. 19. 17:00
12/13 A kérdező kommentje:
Anyatejjel nem tudom keverni mivel tápszeres.
2017. febr. 20. 13:35
13/13 anonim válasza:
Tápszeres babánál 4 honaposan juniusban kezdtük el a hozzátáplálást.Alma és barack volt a menü.
Utána szinte azokat kapta amik jöttek az idény szerint...minden héten kétszer kimentünk a piacra.
Én vettem még egy Babakonyha cimü könyvet és az abban lévö receptek alapján kevertem neki össze.Illetve abban benne van hogy mennyi idösen mit ehet,mit érdemes fagyasztani,mit melyik étkezésre adj neki,milyen vitaminokat,ásványi anyagokat tartalmaznak az adott ételek,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!