Szerintetek furcsa h zöldségekből semmit nem vagyok hajlandó megenni? Kivéve a krumplit ha az annak számít meg néhanapján az uborkát ha úgy hozza a helyzet
Nem . én is felnött vagyok és kevés zöldség félét eszek meg. Azt is nyeresen. utálom amikor grillezés után ,plötyedt.
Ja és gyümölcsöt mindent megeszek kivéve alam,szilva de ezt is csak frissen.
A férjem volt hasonló. Ők otthon semmit nem ettek igazán amibe zöldség, vagy tejtermék volt, mert apósom nem eszi meg.
Az étkezései így kimerültek a húsokban körettel, zsírral meglocsolva.
Amikor összekerültünk, nem értette hogy tudom megenni a zöldségeket. Nagyon fokozatosan vezettem be neki. 5 éve vagyunk együtt, mára már a salátákat is megszerette, igaz csak hússal eszi meg.
Szóval szerintem egyszerűen szokás kérdése. A gyermeki pfújolásokat meg nem nőtted ki szerintem, egyszerűen rád lett hagyva, és így szoktad meg.
Ha zavar, hogy az egészséged szempontjából szükséges vitaminokat nem tudod így bevinni, szerintem szépen lassan kezdj el barátkozni velük. Az, hogy ezt gyerekként nem kellett megtenned, nem a te hibád.
A barátnőm bátyja is pont ilyen, miközben már 30 éves, teljes értékű családi életet él.. úgyhogy fura, de egyáltalán nem akkora probléma.
Ha tudsz, azért barátkozz meg velük, mert egyszerűen finomak és így sokkal többféle ízzel élvezheted az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!