3 hónapos baba nehezen kakil. Barackos bébiitaltól könnyebb lesz neki?
Nem szabad neki még adni. Igen, tudom, hogy apáink is kaptak anno, de meg lehet nézni a sok gyomorbeteg embert, mert ez a következménye.
Inkább adjon az orvos neki, korának megfelelő kakilás könnyítőt.
Én egy kis cukros kamilla teát adtam neki mikor ilyen volt. Csak 2 kanállal, nem kellett több.
Tudom h ezen most sokan kifognak akadni!!! Nekem a védőnő és a gyerekorvos is ezt ajánlotta. Ez nálunk mindig bejött!
Nekünk is segített már cukros kamillatea! Sajnos muszáj bele a cukor, ha ez a cél vele. Harmadik nap adtam, amikor nem volt kaki a tápszeres babánál.
Folyamatosan viszont nem szabad adni a kamillateát se, mert szárítja a beleket, csak alkalmanként, ha szorulás van.
Szintén a kamillateás megoldást csináltuk, orvosi javaslatra. Vagy Laevolac.
8 naponta volt kaki. A gyerekorvos szerint 3 napnál tovább nem szabad várni. (Tudom, anyatejes babánál 7 nap is normális. Szerinte viszont így, hogy ez rendszeres volt, nem jó.) 4 hónaposan elkezdtem adni mást is. Almát hamar kilőttem... Moat 5 hónapos. Barackot kap leginkább, meg paradicsomos burgonyát (bébiétel), így van kaki. Ha paradicsomosat nem kap, akkor nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!