11 hónapos babátok azt eszi amit ti?
Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 22:12
1/6 anonim válasza:
Néha, ha olyat főzök, mondjuk heti 1x-2x. De tobbnyire pürézgetek még :)
2/6 anonim válasza:
Abban a formában ahogy mi esszük, úgy nem. Nincs még bevezetve a tej, a tojásfehérje, tejföl, sót, borsot sem kap még. Amit lehet, azt átalakítom neki bababaráttá, de nem minden ételt lehet, olyankor kap bébiételt
3/6 anonim válasza:
Nem ette még, most kezdtem adni neki módosított formában 14 hónaposan de nálunk nehéz volt a HT eleje, 11 hónapos volt, mire végre nem fájt sokmindentől a hasa, sokmindent be is tudtam vezetni neki már. De az 1 éves kortól adható kaják nagy részétől fájt a hasa 12-13 hónaposan, most meg igényli a felnőtt kaját már de úgy voltam vele húzom amíg lehet. Tejallergiás is így olyat se tudok adni neki csak növényi tejeset.
4/6 anonim válasza:
Az enyémek 11 hónaposan majdnem azt ették, pl. a főzelékből vettem ki nekik habarás előtt, de a legtöbb ételből már kaptak.
5/6 anonim válasza:
Nem. Még most 15 hónaposan is módosított formában eszi, mert neki is érzékeny a gyomra, csigalépésben kell haladnunk.
6/6 anonim válasza:
Dehogy! 17 hónapos, de még úgy csinálom,ahogy a 2.válaszoló, mert így igényli. 4 foga van, kell a purésítés,ha olyan az étel. Tejet még nem kapott. Sót kap, borsot pl. nem. Azert a mi gyomrunk 20-30 eve edzodik, az ovek 1 eve. Nem tanacsos ugyanolyan formaban talalni meg nekik az eteleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!