Hét hónapos babátok miket eszik?
hát ennyi idősen püréket evett...reggel szopizott, 10 óraira üres gyümölcsöt pépesítettem, esetleg kis kekszet reszeltem bele.
ebédre meg ette a különböző hús-zöldség kombókat, Sinlaccal dúsítva mert lassan hízott...kedvence volt pl a csirkemell+cékla+répa, csirkemell+sütőtök+cékla, brokkoli+alma+csirkemell (bár lehet hogy ez már később jött) a krumplit utálta. rizsből, gyümölcsből csináltam neki néha "gyümölcsrizst" = összedaráltam a kettőt.
Anyatejes baba. Tízórai:gyümölcsök+7gabonáspép ha híg lenne
Ebéd: Zöldségek,husi.
Este tejpép. Minden màs idõben szopizott.Tízórai és ebéd mindig alvás után volt, az oka az, hogy szopizàs utàn aludt el. Nem lett volna jó kétszer etetni.
Gyümölcs: alma, õszibarack, mivel pont idény volt ezért sàrgabarack is, de csak kis mennyiségben, banàn, szilva, meggy,gesztenye.
Zöldség:répa, paszternàk, krumpli, sütõtök, tök, cukkini, brokkoli, talán padlizsán de az nem biztos,cékla, spenót,sóska.
Ezenkívül rizs, csirkemell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!