Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Valaszolnatok e par kerdesemre?

Valaszolnatok e par kerdesemre?

Figyelt kérdés

Hat honapos a babam, anyatejes. Egy honapja megkezdtem lassu leptekkel a hozzataplalast. Kapott idaig: almat, repat, krumplit, sutotokot, ma ceklat. Ezeket kulon, majd kombinalva. Kostoltattam vele mar alma+keksz, egyszer pedig tej+buzadara. Mindenevo, imad mindent. De persze elso babas anyakent osszezavarodok, vajon jol csinalom e. Kerdeseim a kov. :

1. egy nap hanyszor kell adjak ezekb az etelekbol, mert idaig csak napi egyszer adtam

2. ha ketszer is adnek, delelott gyumolcsost, delutan zoldsegest, kevesebb tejem lesz, mert azt nem szeretnem

3. ha mar ezeket eszi hat honaposan, (amit persze a nagy konyv szerint most kellene elkezdeni) akkor most mar folytassam a het honapos kajakkal? Vagy ne siessek?

4. Ha ne terjek mar a het honapos kajakra, megis mivel bovithetnem az etrendjet?

5. Gyumolcsos jaurtot adhatok?

koszonom szepen

esetleg barmi mas tanacsot, javaslatot szivesen fogadok

2016. nov. 29. 14:26
 1/2 anonim ***** válasza:

6 féle étel 4 hét alatt az nem lassú.

Joghurt egyes táblázatok szerint 8, a miénk szerint 10 hónapos kortól bevezetendő.

2016. nov. 29. 14:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia,

én mindig úgy adtam a gyerekeknek a zöldségeket, hogy krumplival együtt. Szerintem a tej + búzadara kori volt. Tejet 1 éves kor után adtam csak. Gyümölcs + natúr joghurt kb a hozzátáplálás után két hónappal. Ekkor kezdtem a sajtot is. (Reszelt sajt a főzlékhez). Szoktam adni még tejpépet, amíg nem kaptak joghurtot.

Ne aggódj, 6 hós koruk körül kezdenek többet mozogni, több energiára is lesz szükségük, nagyobb adagokat esznek. Anyatejből is.

2016. nov. 29. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!