Mei-tai-t használó anyukák, válaszolnátok néhány kérdésemre?
1. Szereti a babád?
2. Nem terheli a hátat, derekat, ha sokáig használod?
Én eddig csak a kengurut próbáltam, de majd leszakadt a derekam. 3 hónapos, 6 kilós a babám. Köszönöm!
Anyósommal varrattam, nagyon szerette a fiam. Nekem is könnyű volt felkötni, vinni. Jókat aludt benne.
EGy tanács. A kengurut felejtsd el, nem jó a baba csípőjének, csak lóg benne a lába, ami nem egészséges.
Itt egy jó cikk, amiben le van írva a helyes hordozás:
Ja, és 11 kg-ig hordoztam.
A kengururól én is azt mondom, hogy azonnal hagyd el! Tilos olyan eszközben hordozni, ami nem térdhajlatban támaszt. Terheli a gerincet, a mai-tei, kendő, csatos nem!
Az én babám míg elöl volt, kendőben hordoztam, aztán volt egy pont, amikor nem engedte magát felkötni, mert lassú voltam, akkor varrtam egy mai-teit, szeretem, kipárnáztam, pont olyan kényelmes, mint egy kölcsön kapott bondolino. Baba 10 kg, még bírom bőven, csak abban alszik el napközben fürdés után kaja közben alszik el. Nagyon szeretjük. Ha nem tudsz varrni, és vásárolnál, akkor én inkább csatos hordozót vennék a helyedben, és előbb kipróbálnék néhányat. Vannak hordozós klubbok, ahol lehet próbálni, vagy kölcsönözni, esetleg ingyen kölcsön kapni hosszabb időre is akár klubbtagtól. Én Pécsen és Kecskeméten tudok, de biztos máshol is vannak. Hordozási tanácsadót is találsz a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!