Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Van olyan aki most kezdi, nem...

Van olyan aki most kezdi, nem rég kezdte a hozzátáplálást? Ki hogy csinálja?

Figyelt kérdés
6 hónapos a kislányom, eddig csak szoptattam meg egy két kanál kostolót kapott még. Jövöhéten akarom elkezdeni a hozzátáplálást. Érdekelnr a véleményetek :)
2016. nov. 17. 21:44
 1/2 anonim válasza:
Mi reszelt almával kezdtünk. Minden nap uzsonnára azt kapott, mindig picivel nagyobb adagot és utána még evett tápot, amennyit kívánt. Aztán főtt répával ugyanez. Egyik nap alma, másik nap répa. Aztán sütőtök, felváltva a többivel. Aztán a krumpli. Később lehet vegyesen: répa krumplival, répa almával, alma sütőtökkel, stb. Mindegyik más íz kombináció, így nem unalmas.
2016. nov. 17. 22:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Kisfiamat kóstoltattam kb fél kiskanàlnyi vmivel kb 4-5 hónapos koràtól, aztàn 6 hónaposan kis adag alma, krumpli, répa, cékla, és ìgy tovàbb. 5 napig ugyanaz 1 nap szünet és màs. 1 hónap alatt kivàltott 2 étkezést rendes adagokkal. Aztàn 10 hónaposan màr evett mindent.( amit kora szerint kaphatott)

Lànyom 6 hónaposan kóstoltatàs egy egy kiskanàlnyi almalé, sütőtök, répa, de semmit nem fogadott el kiköpködte. 7 hónaposan kinézte a csirkemellet a szàmból, előtte 2 nappal jött ki a foga, megevett egy fél szelet natúr csirkemellett. Csak lestem. Onnantól pedig húst enne hússal,az almàt utàlja, a krumplitól nem tud kakilni. Amit megeszik az a répa, sütőtök, cékla, zab, köles, hús, màj. Most fogok főzelékeket adni spenót, sóska stb. 9 hónapos 3x eszik " rendes" ételt.

2016. dec. 2. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!