Hipp bébiételekre miért van ráírva hogy 2 étkezés között, uzsonnára vagy tízóraira?
Normális alma-őszibarack és rizs kombóról beszélek, ezekkel még nem lehetne étkezést kiváltani? Igaz uzsonnát , de sokszor időhiányba ezt adom neki és jól lakik egy üvegtől, nem kér utána tápszert és ha jól tudom akkor rizzsel ez már főzeléknek számít nem?
Vagy mi számít főzeléknek csak a krumpli? Múltkor főztem neki sütőtökös rizset, ez nem főzelék?
Székrekedéses ezért félek a krumplitól eléggé, még nem mertem adni neki, 6 hónapos fiú.
Szóval ha ebédet majd ki akarom váltani ahhoz mi kell?
Nem sürgetem az időt csak meglepődtem hogy 2 étkezés közöttre írja a bébi ételt.
Ennyi idősen kaphat húst. Mondjuk én az ebédet ilyenkor még nem váltottam ki, csak kóstoltattam a húsos dolgokat.
Feldúsított gyümölcs teljesen jó tízóraira, uzsira.
Egyébként a rizs is nagyon fogja a hasat. Ha azt eszi, akkor nyugodtan bepróbálkozhatsz a krumpli-gyümölcs kombinációval kezdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!