Hány hós kortól kezdtétek, mivel és hogy?
Első baba, utána is olvasok természetesen, de jól jönnek tapasztalatok is.
Tápszeres babám van, mikortól lehet/kell a tápszeren kívül mást is adni neki?
Épp ma néztem a tescoban az üveges babakajákat, 4hótól felfelé vannak. Még csak 1 hós a kicsi, szóval ráérek vele, csak szeretnék képben lenni.
Ti mikor kezdtetek hozzátáplálni és mivel? Ti főztetek vagy babakajákkal? Milyen mennyiségeket? Mikorra lehet kiváltani egy étkezést és mikor fog már teljesen csak rendes kajákat enni és tápszert nem?
Minden tapasztalat, jó tanács jöhet, az is amit nem kérdeztem meg :)
Szoptattam a babát 6 hós koráig, de kb 5 hós volt mikor este már tápszert kellett. Így elkezdtem hozzá táplálni.
Reszelt almával kezdtem, de az nem ízlett neki így almás bébiételt kapott. Még csak kóstolgatott addig csak üveges kaját adtam neki. Mikor már abból kiváltotta az ebédet elkezdtem főzőcskélni
Első gyerek 4 hónapos koráig szopizott, utána tápszer, féléves koráig csak azt volt hajlandó enni! Utána amit megevett, az az almapép volt, a sütőtököt "kiköpte"! Hiába főztem neki külön, nem ette meg, csak a babakaját!
Második gyerkőc 3 hónapos korától tápszeres! Most 4,5 hónapos almapépet, babakaját, és vaníliás tejpépet kap napközben! Reggel és lefekvés előtt kap csak tápszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!