Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 7.5 hónapos a babám. Éjjelente...

7.5 hónapos a babám. Éjjelente nem alszik. Megterhelem napközben a gyomrát?

Figyelt kérdés
Max 2 hétig kevertem fozeleket es utána jöttek az uvegesek. Volt nap amikor 3 uveges kaja is elfogyott. Most kevesebbet eszik napkozben. Este mit adjak neki? Sinlac nagyon nem jon be neki. Éjjelente megcsak a cicin lóg. Betegség lehet a háttérben? Felek h rosszul csinaltam
2016. okt. 5. 06:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Has-fog-fülfájás, mozgásfejlődés, szeparációs szorongás, nem megfelelő hőmérséklet vagy páratartalom, éhes, szomjas, akármi. Mit tapasztalsz még amikor felkel? Mit tapasztalsz rajta napközben azon kívül, hogy mostanság kevesebbet eszik?
2016. okt. 5. 07:59
 2/7 anonim ***** válasza:
3 uveges kaja 7 honaposan sok.
2016. okt. 5. 08:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Fájdalom nincs az latszana. Fogak majdnem kibujtak. Mozgas van mert mar felall. Szeparacio az van... Őrület már 4x volt fent kb 8ota.
2016. okt. 6. 01:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja....cicre teszem es alszik.. Igy nyugtattam mindig...
2016. okt. 6. 01:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Miért sok 3? 2gyumi es 1 fozelek?
2016. okt. 8. 01:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem én írtam, hogy sok, de ha 6 hónaposan kezdted, akkor gyors. Havi 1 étkezést ajánlanak kiváltani. Az én kisfiamnak elég érzékeny az emésztése és a 3. étkezést elkezdtem kiváltani viszonylag korán (8 hónaposan de előtte 1-2 héttel váltottam ki a második étkezést), fájt tőle a hasa pedig olyat kapott, amit evett már előtte. Hagytam, 2 héttel később valtoztam ki az étkezést, akkor már nem volt gond. Gondolom nem minden baba emésztőrendszere reagál így, de attól még nekik is idő kell, mire az emésztőrendszerük hozzászokik egy adag szilárdhoz.
2016. okt. 8. 06:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Adjál neki egy kis ciánt... majd elalszik XD
2016. okt. 18. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!