Mák, kakaópor, kukorica, mazsola, vaj. Ezeket nem találtam sehol, hogy hány hónapos/éves korban lehet bevezetni?
Figyelt kérdés
(kukoricás rizsre gondolok)2016. szept. 20. 14:13
1/2 anonim válasza:
Mák 1 éves kor után.
Kakaópor: 1 év
Kukorica: 8-9 hó
Mazsola: 6 hós kortól írják, de én akkor adnám, amikor már rendesen meg tudja rágni
Vaj: 1 év
Amúgy Google-val simán megtaláltam mindegyiket.
2/2 piroska és a farkas válasza:
A kakaóporral vigyàzz, kislànyomnak 15 hónapos koràban adtam először kakaót, tejet addigra már sokszor ivott. Nem ilyen nesqik fajtàt hanem a keserű kakaót főztem meg cukorral. Hàt olyan hasgörcse és hasmenése lett szegénykémnek h ihajj...azóta se bírja, maradt a làjtosabb nesqik. Kukoricàt én àtpasszirozva adtam először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!