Hogyan és mivel vezettétek be a glutént?
4 hónapos kortól kóstoltattam.
6 hónaposan kevertem a gyümölcsbe Detki bio babakekszet. Abban van glutén, de tojásmentes.
a babakekszekben általában tojás van, ami allergén, de még mogyoró dió származék is lehet..1 éves kor alatt nem ajánlott, megtévesztő az elnevezés
én milumil 7 gabonás péppel, amikor már 50 gramm gyümipépeket megevett, kb 6. hónap közepén, végén, kétnaponta egy mokkáskanállal kezdve és folyamatosan növelve az adagokat (miután millio netes szakirodalmat elolvastam ezügyben)
Hát én nem olvastam Millió szakirodalmat mielőtt adtam a gyermekemnek kekszet :D De remélem azért a válaszom valamennyire hasznos lesz:)
Én is babakeksszel kezdtem. Mindig egy picit tettem a gyümölcsébe:) 5 hónaposan. Plusz a hipp 7gabonát adtam.
A sok-sok szakirodalom ellenére a kislányom teljesen egészséges,nem allergiás,túl élte... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!