Hogyan kezdtetek darabos ételt adni a gyereketeknek?
8-9 hónaposan üveges babaételekkel a dm-ből, ill én szeletelte a húst mikropicire a főzelékébe, és olyan ritkásan adtam, ahogy az üvegesekben van
mai nap is megeszik pépeset(pl tejbegrízt) ez nem lett elhagyva..
Én BLW módszerrel tápláltam hozzá a gyerekeimet (a másodiktól, mert a pépeset elutasította, pedig már 8 hónapos volt), és utána a többit már mind ezzel a módszerrel, úgyhogy nincs turmixgép, nincs pepecselés, egyből darabos ételt kapnak.
Én csak előnyét tapasztaltam.
Olvass utána fórumokon, ha érdekel.
1 éves, még nem hagytuk el. Nehéz is lenne, mert 5 fél foga van (egyik sincs teljesen kint). 10,5 hónaposan még fogatlan volt és az ínyével nem boldogult. Amikor felül és alul is volt egy kis kezdemény, akkor sikerült először megennie egy kölesgolyót.
Egyébként kb. 8 hónapos kora óta adok a kezébe babakekszet, puhára főtt zöldséget (brokkoli..), de kb. 11 hónapos koraig nem bírt mit kezdeni velük. Nyammogta, de a darabokat kilökte.
Akkor is, ha a pépbe rejtettem a darabosabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!