Ti tápszeres babáknál mikor kezdtétek a hozzátáplálást?
Én 6 hónaposan szeretném, de mindenki lehurrog érte, mert hogy első baba és honnét tudnám meg hogy internetről nem lehet gyereket nevelni.
Ugye szüleink idejében még jóval korábban, de még pár éve is az a nézet volt hogy tápszeres babákat 4 hónaposak kell elkezdeni, de én úgy tudom azóta az új ajánlás hogy nekik is 6 hónaposan kell elkezdeni a kóstoltatást, hiszen ugyanaz az emésztőrendszerük mint az anyatejeseknek, és minden babának 6 hónaposan érik meg hogy megemésszék a másfajta ételt.
Most 4 hónapos a kisfiam, szép nagy baba, nő mint a bolondgomba a tápszertől is, nem is érdekli hogy én mit eszek ( csak ha üvegből iszok ,arra nagyon repked :D ), de ugye jött a védőnő és ki volt hűlve hogy még nem kóstoltatok vele gyümölcsöket, és most hogy betöltötte a 4 hónapot mindenki ezzel jön hogy mikor kezdem már el ?
Jól tudom ugye ezt a 6 hónapot kezdésnek ?
Köszönöm szépen a válaszokat!
És ha október 26-án tölti be a 6 hónapot ami az ajánlott kezdés, és ha én már ízekkel pár korty almalét adok hónap elején/közepén az már hozzátáplálás? Vagy mi a különbség a hozzátáplálás és a kostóltatás között?
Persze nem gondoltam hogy pont 26.án pont megérik az emésztőrendszere, de ezt ki mennyire tartotta be? Ha én hónap elején adok neki almalevet akkor 5 hónaposan kezdtem hozzátáplálni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!