Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Meddig adható a milupa kekszes...

Meddig adható a milupa kekszes tejpép?

Figyelt kérdés
a milupa szép álmokat kekszes tejpép? 3éves szomszéd kislány uzsira még eszi... nekem nem ették meg a gyerekek ezért furcsállom. semmilyen allergiája nincs a gyereknek... 1
2016. aug. 15. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért zavar h mit eszik a szomszéd gyereke? Nekem 15 hós és még mindig szivesen megeszi. És akkor mi van?!
2016. aug. 15. 11:03
 2/8 A kérdező kommentje:
arra voltam kiváncsi hogy hány éves korig adható és hogy fedezi e a szüskégleteit?
2016. aug. 15. 11:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs korhoz kötve, hogy meddig lehet megenni. A férjem is volt, hogy simán megevett egy üveges banános bébiételt, mert ízlett neki.:) Bár mondjuk másfél évesen nálunk már semmi babadolgot nem evett a gyerkőc, sem bébiételt, sem tejpépeket.

Nyilván egy 3 évesnek ez max. amolyan nassolásra elegendő, egyébként a tápanyag szükségleteit nem fedezi, tehát egy rendes reggelit, vagy ebédet vagy vacsorát már nem vált ki.

2016. aug. 15. 11:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem élete végéig.

Gondolod egy 3-5-10 évesnek ártalmas??? Vagy nem értem a kérdésed.

Amikor babaként nem ette meg a fiam, mindig bekajáltam a tejpépeket, mert finomak. SZóval 28 évesen még "adható", biztosan...

Ha tejbegrízt enne, nem aggódnál???

2016. aug. 15. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"hogy fedezi e a szüskégleteit"

Én uzsonnára pl barackot adok. Vagy 2 banánt. Esetleg egy adag pudingot. Az fedezi a szükségleteit??? (3 éves)

Nem az uzsonnával kell mindent fedezni, szóval nyugodtan ehet tejpépet uzsonnára.

2016. aug. 15. 11:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Meddig adható? A lejárati időn belül bármikor.

Vagy hogy hány éves korig? Ne aggódj, 100 évesen se lesz tőle baja. :)

Nemrég kaptunk egy adagot egy ajándékcsomagban, a 3 éves lányom és a 8 éves fiam majd' összeverekedtek rajta, amikor megcsináltam.

Miért ne ehetné uzsonnára? Hasonló a tejbegrízhez, azt mi pl. vacsira is esszük, nemhogy uzsonnára...

Tápláló, vitaminokkal, ásványi anyagokkal dúsított, mi a baj vele?

Sőt! Annak idején a férjem mindig megette desszert gyanánt a gyerekek által meghagyott adagot.

2016. aug. 15. 11:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
26 éves vagyok, szoktam venni magamnak üveges sütőtököt, és milupa gyümölcsös tejpépet is. Utóbbit anno háziorvos javasolta hányás-hasmenés vírus után, mert könnyen emészthető és magas a tápanyagtartalma.
2016. aug. 15. 12:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az unokahugom tejallergias, Sinlac tapszert iszik tej helyett 13 eves !!!!

Mi a fene kozod hozza, hogy a szomszed mit ad a gyerekenek ?

35 eves vagyok, ettem az elobb egy almat, az fedezi a szuksegleteimet ?

Gondolom nem kizarolag azt eszik a gyerek ejjel nappal es mas etelt meg nem is latott ...

2016. aug. 15. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!