Joza kérdése:
Mit adjak a 8 hónapos fiam kezébe, amit el tud majszolni (mégcsak most tört át két kis foga, nagyon pici)?
Figyelt kérdés
Gyümölcsöt nem akarok, kiharaphat belőle egy darabot.2016. aug. 15. 10:17
1/10 anonim válasza:
Kenyér(héj), kiflicsücsök, buláta, abonett
3/10 anonim válasza:
Kifli csucsok volt a fiam kedvence, volt hogy 1 órát nyammogta :)
A pufi könnyen elázik és nem kihívás neki, Abonett is ilyen
4/10 anonim válasza:
Egy puha gyümölcs pint hogy veszélytelenebb alternatíva, mint egy morzsáló kifli, ami jobban a torkára szaladhat, ha emiatt aggódsz.
5/10 anonim válasza:
édes istenem, ki az, aki itt is képes pontozni???
6/10 anonim válasza:
8 hónaposan miért baj, hogy kiharaphat belőle darabot? puhább barack, vagy banán, esetleg görögdinnye pont megfelelő. vagy vegyél erre a célra kifejlesztett etetőhálót, abba mehet a gyümölcs, tudja fogni a gyerek, és még csak nem is kerülhet darab a szájába.
7/10 anonim válasza:
Répàt, zellert, csemegr nyers uborkàt.
8/10 anonim válasza:
Hát ha egy puha banánból kiharap egy darabot azt pont veszélytelenebb mint egy fullasztó-morzsás kifli vagy zsemle...
Nem is beszélve arról, hogy míg a gyümölcs egészséges, a fehér lisztes pékáru csöpet sem az.
Szóval banán, mangó, puha barack vagy szilva pl.
9/10 anonim válasza:
Enyém gyerek is ilyenkor volt 8 hónapos, és jellemzően dinnyét, kígyóuborkát, barackot evett... kígyóubit pl egyben a kezébe kapta, és elrágcsálta, amíg én tettem-vettem a konyhában.
10/10 anonim válasza:
Kedves kérdező, szerinted haszontalan az összes válasz? vagy aki szerint az, az mondja már meg a "tutit" ;) :D
Még jó hogy mindenki azt ad a saját gyerekének, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!