Lisztérzékenységre használt már valaki patikai
gyorstesztet?
Figyelt kérdés
Mennyire mutat valós eredményt 9 hónapos babánál?
2016. aug. 10. 17:56
1/7 anonim válasza:
Nem fog valós értéket mutatni, felesleges, ha gyanús, hogy ételallergiás, akkor vidd el gasztroenterológushoz.
2016. aug. 10. 18:59
2/7 A kérdező kommentje:
Viszem,de 2 honap mulva van az időpontunk.Vérképet kérnek,de ha nem muszáj nem akarom megszuratni,ez kicsit kiméletesebb megoldásnak tünik egy ekkora gyereknél
2016. aug. 10. 20:14
3/7 anonim válasza:
Magamon használtam ezért nem kínoznám vele a babámat. Nekem egyébként valós negatív eredményt mutatott de olvastam fals negatív eredményt is amikor utánanéztem, hogy megéri-e az árát. 4000 ft feletti, mi járunk a fiammal magángasztroenterológiára (tejallergiás és refluxos) ott meg 5000 ft egy vizsgálat, 1-2 héttel későbbre szoktunk időpontot kapni, pont ezért mentünk oda, hogy ne kelljen annyit várni.
A teszt időigényes. Meg kell szúrni az ujjat és nyomkodni belőle, beszívja valami bigyó és szinte cseppenként kell a tárolóba engedni. Hidd el, egy 9 hónapossal valódi szenvedés lenne.
2016. aug. 10. 20:38
4/7 A kérdező kommentje:
megirod esetleg h hova jártok magánba?akár priviben is,mert itt a közelben nincs normális,max. Pesten,de ott meg nincs ismerős doki:(
2016. aug. 10. 21:30
5/7 A kérdező kommentje:
Azóta 10 hós a fiam.Magánban az egyik doki szerint 2 éves kor alatt nincs lisztérzékenység,másik szerint nincs gond a liszttel elmondás alapján,de tünetek ugyanugy vannak.Semmi vizsgálatot nem csinálnak.Szoval kérdésem még aktuális,használta már valaki egy éven aluli gyereknél?
2016. okt. 2. 19:22
6/7 anonim válasza:
Az igen.. szép egy orvosok.
Magánlabor nem opció?
A körömvágást végig tudja ülni a babád? Az enyém nagyjából 3 körömig. A teszt meg kellemetlen is. Továbbra is tartom, hogy nem fog addig megmaradni, körülményes a teszt.
(Én írtam, hogy magamnak használtam szóval tudom, hogy mit takar.)
2016. okt. 2. 19:55
7/7 A kérdező kommentje:
simán végigüli a körömvágást:)magánlaborban olyasmit magyaráztak h van a 10 alap élelmiszerre(liszt is) a teszt náluk,meg külön a glutén az vmi genetikaai tesz...szoval nem tudom melyik lenne a jobb és egy ekkora babánál vesznek-e vért(magam miatt voltam érdeklődni mert gasztron nem csinálják meg felnőttnek sem,diétázz,probálgasss és ha eltelt egy év talán akkor hajlandoak megnézni)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!