Aki használt gripe water, nálatok mikortól hatott? S hányszor adjátok egy nap?
5 hetesek az ikerfiaim s nagyon hasfájósak.
Az orvosunk pont nálunk volt mikor látta az egyik hasfájós "pillanatunkat" s irt fel gyógyszertári papaverines görcsoldó+nyugtatót, de mivel nyugtató van benne csak este kapják, s sokszor ez sem használ. Napközben is sokszor szenvedünk tőle, s vettünk gripe watert. Mikortól használt nektek, s mennyit adtatok neki? Úgy gondoltam hogy este továbbra is gyógyszertári készitményt adnám, s napközben GW-t....
Mi sok gyógyszertári készítményt kipróbáltunk, nagyon bíztam a gripe waterben, de sajnos ez vált be a legkevésbé. Pedig külföldről hozattam horror pénzért, mert itt nem lehetett kapni.
Nekem hányt tőle az akkor 2 hónapos babám. Olyanokat bukott, hogy az már tényleg felért a sugárban hányással.
Először nem akartam elhinni, hogy a gripetól, pedig de.
Nem tudom hogy segített e volna hosszabbtávon, mert így pár alkalom után nem adtam neki többet.
tejmentes diétát próbáltad már? nálunk végül az lett a megoldás,nullás diéta tejfehérjére,később meg pregomin
3-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!