Megeszi később a zöldséget?
Figyelt kérdés
8 hós, adok zöldséget, viszont kb 5-6 kanállal eszik meg..Gyümölcsöt simán megeszi..Ma pl. csirkemell répa és krumpli volt, alig evett 4-5 kanállal..Aztán kicsi banánt törtem bele..és simán eszi..Egyszerűen csak az édeset szereti..Később változik ez úgy-e???2016. aug. 10. 11:11
1/2 anonim válasza:
igen változhat. Nekem pl a középső gyerek imádta a zöldséget, aztán olyan 2 éves kora körül kezdett egyre inkább válogatni és azóta pl a leves is csak lé és tészta meg hús, semmi más zöldséget nem eszik meg belőle pedig anno.... A nagy kicsiként alig evett meg valamit és abból se sokat, olyan 6 éves kora körül jött meg az étvágya (pedig mindenki azt mondta,hogy oh majd az oviba) lényegébe teljesen mind1 mit rakok elé mert mindent megeszik és elég szép adagokba.
2/2 anonim válasza:
én úgy orvosoltam ezt a dolgot hogy vagy sinlacot tettem bele, vagy kekszet - szintén az édeskés íz miatt, vagy pedig zsömlével tunkoltam neki, úgy adtam falatonként...aztán körülbelül 14 hónaposan elkezdtek jönni a fogai, azóta adok neki nyersen zöldségeket, pálcikára vágva, imádja úgy rágcsálni, meg persze mióta normálisan lehet neki fűszerezni, habarni, rántani, azóta mindent megeszik, főzeléktől kezdve a rakott zöldségen át a pároltig, bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!