Kedves anyukák tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Mit eszik 13 hónapos bqbátok, mi a napi menü? tud önnálóan enni? úgy érzem kicsit le vagyunk maradva, szeretném tudni más babák hogy és mit esznek?! a kisfiam 13 és fél hónapos2016. jún. 13. 11:01
1/2 anonim válasza:
Az én fiam, már ugyan 2 éves, de 13-14 hónaposan, már csak este kérte a tápszert (sajnos kezdettől fogva tápos volt). Napközben tejpépet, gyümölcsöt, krémtúrót, joghurtot, főzelékeket husival (volt, hogy üvegest, volt hogy én főztem), leveseket evett. Pohárból szépen ivott, de etetni még én etettem.
2/2 anonim válasza:
enyém is már nagyobb, de azért leírom :)
azt ette amit mi, de persze odafigyeltem, hogy mit hogy főzök. sok főzeléket főztem és ennyi idősen kezdett velünk levest enni vacsira. persze csak a sűrűjét, mert kizárólag kézzel volt hajlandó enni :) nagyon szerette a főtt csülköt nokedlivel, az volt a kedvence ekkor :D na meg a borsófőzelék :)
reggel és este kapott tápszert (1 éves kora előtt elválasztotta magát) reggelire kis katonákat evett, 10óraira gyümölcsöt, néha kekszet, ebéd áés vacsi ugyanaz volt, uzsonnára pedig joghurtot vagy túrókrémet kapott, néha péksütit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!