Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Krumplit keverhetném almával?

Krumplit keverhetném almával?

Figyelt kérdés
Még csak a kostólásnál járunk.5,5 hós. Ma akarom a krumplit, és azon gndolkoztam h keverjeme almával? Almát már rég eszik.Vagy mindenképp egyszer külön a krumplit adjam 1-2 kanállal és majd növeljem?
2016. máj. 26. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan keverheted. a legjobb az, ha együtt főzöd meg őket. (amúgy is alma nélkül turmixolás után nyúlós massza lesz a krumpliból).
2016. máj. 26. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Jobb is. A krumpli önmagában fullasztó. Ha almát nem is, de anyatejet vagy tápszert adj hozzá és ne botmixerrel/turmixszal készíts, hanem passzírozd.

Ha gyümölccsel készíted, már mehet turmixszal is.

2016. máj. 26. 12:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, olyan kemény lett, igy tettem hozzá tápszert is. köszönöm.
2016. máj. 26. 13:03
 4/5 anonim ***** válasza:

én azt mondanám, hogy külön add a krumplit is egy pár napig.

mindkettő nagyon nagyon hasfogó, és ha szorulása lesz, nem fogod tudni melyiktől van...én legalább is így szívtam meg...adtam az almát, nem volt tőle baja, a krumplit meg eleve almával vezettem be....2-3 nap múlva olyan szorulása lett mint a fene, kezdhettem előröl az egészet... Azóta sem keverem az almát meg a krumplit, inkább sütőtök-alma vagy sütőtök-krumpli vagy barack-alma barack-krumpli szóval mindig egy hasfogót egy lazítóval.

2016. máj. 26. 15:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi az infót. Ma csak 3-4 kanálkával adtam, viszont nagyon kevés volt az alma benne. Minden nap kakál, igy ha holnap nem lesz akkor nem adok. És persze külön fogom adni akkor egyelőre.
2016. máj. 26. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!