Tejpép - érdemes adni a babának? Mikor, hogyan?
7 hónapos a kisfiam.
A boltokban mindig látok tejpépeket, jó éjt hamit meg ilyesmiket. De tej van bennük, ezért nem vettem sosem. Elvileg még nem kaphatna tejet. Vagy ilyet mégis?
a tejpép tk sűrű tápszer.
ha tápszeres a baba, lehet adni neki (a különbség az elfogyasztás módja csupán), ha anyatejes, akkor felesleges, hiszen tpszert sem adsz csak azért neki, hogy kóstoljon mást is.
Köszi. Anyatejes. Akkor később sem fog kapni ilyet.
De ti mit adtok/adtatok ennyi idősen vacsira?
Szopizik persze lefekvés előtt, de már szüksége van valami sűrűre is a kis haspókomnak, különben hajnaltájt ébred. Sinemil-t kap most, fürcsi előtt.
Sinemil helyett probalhatsz tejpepet. Az en 90 % ban anyatejes babam is azt eszik vacsira 10 honapos koratol.
Tej van benne, mert tapszer. A tapszerben is tej van.
Az én lányom is anyatejes, de kap tejpépet is.
Amiket eddig eszik az a sinemil, a milumil tejberizs pépje, a milupa vaníiás tejpépje, és a 7 gabonás pép.
Én gyümölccsel szoktam fele-fele arányban adni, uzsonnára. Nálunk úgy alakult a napirend, hogy 4kor uzsizik, és utánna csak este fürdés után eszik. 8kor fürdik, tehát olyan fél 9 kor van vacsi. Muszáj tartalmasabb ételt adnom neki amivel kihúzza, mert elöbb nem akar enni. 9 hónapos amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!