Betu kérdése:
Mennyi tojásfehérje okoz allergiát?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el bevezetni a kisfiamnak a tojàsfehérjét. Viszont még csak egy kicsit adtam neki, az nem okozott gondot. Ha allergiàs lenne rà, akkor ettől a kicsitől is kiderült volna vagy ahhoz több kell? Szeretnék egyre több tojàsos ételt adni neki. Kinek milyen tapasztalatai vannak?2016. ápr. 11. 20:49
1/5 anonim válasza:
Kor függvénye elsősorban
Egy év felett kaphat csak es kemenyre főzött tojasbol
De en kb 1,5 eves korig nem adtam egy tojasnal többet egyszerre(habar en mindenben ovatos vagyok(
2/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy egy éves kor felett lehet adni. 13 hónapos múlt a kisfiam. Én is óvatos vagyok, de nem tudom merjek e adni bundàskenyeret, tojàslevest, zöldségfelfújtat stb. Eddig nem volt probléma, de ha egy egèsz tojâs fehérjét kapna akkor úgy allergiás lehet ha egy kicsitől nem volt az.
2016. ápr. 11. 21:00
3/5 anonim válasza:
Az enyem 13 honaposan kunyizott a rantottambol, 10 percen belul tele volt kiutessel. Hanyagoltuk tovabb a feherjet, par het mulva gond nelkul ehette.
4/5 anonim válasza:
Lemaradt, h egy pici falatot kapott, egybol tunetet okozott.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat tehàt egy kicsi is problémàt okozhat.
2016. ápr. 11. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!