Hat hetes a kicsi adhatok neki bebi kaját?
egy alkalomtol nem lesz baja de ha nem szeretned egy eletre tonkre tenni az emeszteset vard ki az etelek bevezetesevel az 4-6. honapot attol fuggoen hogy tapszeres vagy anyatejes babarol van szo.
es konyorgok olvass mielott cselekszel vagy masra hallgatsz...fel nem tudom fogni hogy valaki hogy vallalhat ennyire inkompetensen gyereket.
2016. márc. 24. 05:42
12/20 A kérdező kommentje:
Elviszem ma orvoshoz. Szeklete van de nem pukizik. Szegény fajdalmasan erősödik. Tudom már megbantsm ezerszer....
Remélem kamu mert ez egy agyrém, 6 hetesnek sútőtök??? 😨 szegénykém
2016. márc. 24. 08:23
Komolyan ha valaki azt mondja ugorj a kútba akkor megteszed? Nem tűnt fel,hogy rá van írva hogy 4 hónapos kortól ??? ennyi eszed legyen már!
2016. márc. 24. 09:17
Őszintén kíváncsi lennék, ki volt az az észlény, aki hat hetes babának sütőtökös babakaját visz, kb. öklömnyi felirattal van rajta, hogy négy hónapos kortól adható...
Én komolyan nem értem ezt, ma már annyi, de annyi fórum van megtudni dolgokat, szegény baba, remélem nem lesz semmi baja.
Nekem anyukám gyerekkoromban is már azt tanította, hogy inkább kérdezzek, mint hogy baj legyen...
Tudom, hogy off, bocsánat, de kikívánkozott.
2016. márc. 24. 12:44
Te tényleg ennyire sötét vagy? Ne haragudj de nem tudok szebben fogalmazni. Rá van írva arra a rohadt üvegre hogy 4 hónapos kortól adható. Megkérdezted, itt tizenöten leírtuk hogy NE add, de te csak azért is. Most mit vársz?
2016. márc. 24. 12:58
Talán ha a leendő anyukák nem azzal lennének elfoglalva, hogy vajon a 12. heti UH-n már megmondják-e nekik a baba nemét vagy hogy idegenek hány hetesnek tippelik a hasukat, hanem a szülés utáni teendőkről is tájékozódnának, akkor nem kerülnének ki ilyen ostoba kérdések.
2016. márc. 24. 13:06
18/20 A kérdező kommentje:
Biogaia protectis baby csepet írt ki a doktor. megertem mindenkinek a velemenyet. Nagyon sajnálom az egészet. De azért annyira nem kenne elitelni... Életem értelme nem akartam neki rosszat.
Akkor ha ő az életed értelme akkor adj neki CSAK anyatejet 6 hónapos koráig! Utána kezd el kóstóltatni vele az új ízeket fokozatosan! Nézz utána a neten, googleba írd be hogy hozzátáplálás! Ráadásul olvasni is tudsz, rá van írva hogy hány hónapos kórtól ajánlott... ezt miért hagytad figyelmen kívűl? Bocs de nagyon felhergelt, hogy ilyen bátran kísérletezel a babád egészségével! Ja és ha kevés az anyatej NE adj neki bolti/tehén tejet! Tápszert amit az orvos ír fel! Nem ördögtől való az orvos és a védőnő sem! Tőlük tájékozódj!
2016. márc. 24. 18:15
Kaptál hideget-meleget, te is tudod, hogy megérdemelted. Ne adj neki semmit, amíg 10-szer utána nem olvastál és a védőnő és a doki is rá nem bólintott! Jegyezd meg abból nem lehet baj, amit nem evett meg. A sütőtökös barát meg szerintem, maga egy tök, hogy mondhat ilyet? Szerintem zártosztályi eset! Legközelebb csülköt adna a gyereknek? Én nem engednék ilyet a gyerekeim közelébe!
2016. márc. 28. 00:13
Kapcsolódó kérdések: