Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Ha az alma megfogja egy...

Ha az alma megfogja egy kicsit a hasát?

Figyelt kérdés
Tegnap adtam 2kicsikanál almalevet , ma 2kicsikanál almapürét. Mind a 2nap sírt vagy 5percet , segítettem neki , felnyomtam a lábait a hasa felé s már jött is a kaka. De biztos egy kicsit megfogta a hasát .. Az s kérdésem hogy holnap mit keverjek az alma közé hogy ne legyen gond?
2016. márc. 17. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd az almát, vezess be mást.
2016. márc. 17. 13:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor ne adjak egyáltalán almát most egy ideig? Gondoltam valamivel összekeverném.. Vagy holnap kezdjem pl a murokkal?
2016. márc. 17. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:

alma, meggy, őszibarack, burgonya, sárgarépa, sütőtök, cékla. Ezeket javasolják az első hozzátáplálási hónapban.

Ezek közül az alma, a répa, és burgonya ami székletfogó. Azokat egyenlőre ne keverd az almával, csak külön kóstoltasd. Én még nem hallottam, hogy lehetne murokkal kezdeni. Sőt, nem is hallottam, hogy azt megeszik. Minden esetre babának nem adnám.

2016. márc. 17. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt, Védőnő javasolta, h várjak akkor. Egy hét után újra próbalkoztam.
2016. márc. 17. 14:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Nálunk a sárgarépának mondják hogy murok :) köszönöm a tanácsokat :)
2016. márc. 17. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!