Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mennyire tartjátok be a...

Betu kérdése:

Mennyire tartjátok be a hozzátáplálás szabályait?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nem magam miatt kèrdezem, mert én talàn még túlzàsba is vittem. A kisfiam egy éves múlt, de még mindig vigyàzok, hogy mit mikor adhatok.

Szóval ez a kérdés onnan jött, hogy ismerek olyan anyàkat akik ezt nem tartjàk be. Az egyikük màr egy- két hónapos babànak tehéntejet adott, pàr hónaposan csokival ettette , majd belefulladt a kislàny, majd mindenféle éttermi kajàval tömte. Most 8 hónapos, de szerintem màr mindent evett amit az anyja.

Kivàncsi vagyok, hogy màs mit gondol erről? Ja és senkit nem akarok bíràlni mindenki maga dönti el, hogy mit csinàl, csak tényleg kíváncsi vagyok.

2016. márc. 15. 20:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ezt értem, de nem azért ne egyen egy adott ételt, mert étteremben készült, hanem mert nem neki való.
2016. márc. 15. 21:36
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen pontosan.
2016. márc. 15. 21:38
 13/17 anonim ***** válasza:
35%
Úgy látom, a te szervezeted sem készült fel pl. a muszáj szó helyes leírására. Pedig 20 év elég szokott lenni a bevezetésére. Hajrá, legyen ez a következő. Utána szólj meg másokat.
2016. márc. 15. 23:22
 14/17 A kérdező kommentje:

Hú tényleg elírtam, de most szerinted az normàlis amit az ismerősöm csinâl?

Utolsó igen rosszindulatú vagy. Na mindegy több boldogsàgot, és szép életét kívànok!

2016. márc. 16. 07:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyümölcsöknél zöldségeknél össze-vissza írják a táblázatok is de gondolom annyira nincs is nagy jelentősége ezekkel kapcsolatban volt amit korábban adtam de tejterméket, tojás fehérjét, sárgáját, tejet, aprómagvasokat stb nem adtam előbb sose.
2016. márc. 16. 08:01
 16/17 anonim ***** válasza:
A fontos mérföldköveket (glután bezetése, tejtermékek, tojás, aprómagvasok stb) betartottam, de mivel hálistennek a fiam nagyon jól vette ezt az egész evés kérdést, nem húztam napokig a kóstoltatást, csak egy-két napot vártam, h kiütéses lesz-e, vagy fáj-e a hasa, ilyesmi. De soha semmi baja nem volt. Mondjuk én amúgy is igyekszem kiegyensúlyozottan, egészségesen táplálkozni, ha nem is megyek el semmilyen szélsőség felé. Úgy értem, itthon nemigazán van pl édesség, de főleg, mert nem vagyunk édesszájúak. Ugyanakkor nem csináltam cirkuszt, mikor karácsony előtt a nagyszülők szaloncukrot adtak a gyereknek, főleg mert azzal a lendülettel ki is köpte :D De ha megeszi, hát megeszi, egészségére. Persze karácsonykor a fiam már jócskán nem féléves volt, az tényleg durva.
2016. márc. 16. 12:57
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Èn betartom.Nem kockáztatnék allergia terèn,mert tudom milyen,egy súlyos intolerancia.

Èrdekessèg:Ismerősöm 6 hónapos babájának nutellás kenyeret adott.

Mások vagyunk. :D Ő azt gondolja èn spilázom túl,èn azt, hogy ő túl laza.Kerek a világ.

2016. márc. 18. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!