Mennyire tartjátok be a hozzátáplálás szabályait?
Félreértés ne essék, nem magam miatt kèrdezem, mert én talàn még túlzàsba is vittem. A kisfiam egy éves múlt, de még mindig vigyàzok, hogy mit mikor adhatok.
Szóval ez a kérdés onnan jött, hogy ismerek olyan anyàkat akik ezt nem tartjàk be. Az egyikük màr egy- két hónapos babànak tehéntejet adott, pàr hónaposan csokival ettette , majd belefulladt a kislàny, majd mindenféle éttermi kajàval tömte. Most 8 hónapos, de szerintem màr mindent evett amit az anyja.
Kivàncsi vagyok, hogy màs mit gondol erről? Ja és senkit nem akarok bíràlni mindenki maga dönti el, hogy mit csinàl, csak tényleg kíváncsi vagyok.
Hú tényleg elírtam, de most szerinted az normàlis amit az ismerősöm csinâl?
Utolsó igen rosszindulatú vagy. Na mindegy több boldogsàgot, és szép életét kívànok!
Èn betartom.Nem kockáztatnék allergia terèn,mert tudom milyen,egy súlyos intolerancia.
Èrdekessèg:Ismerősöm 6 hónapos babájának nutellás kenyeret adott.
Mások vagyunk. :D Ő azt gondolja èn spilázom túl,èn azt, hogy ő túl laza.Kerek a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!