5honapos babamnak milyen gyumolcsoket adhatok?
Fagyasztott gyümölcsöt csak lehet kapni ott is?-abból van barack, meggy és akkor azt is tudsz adni.
Ha meg üvegest akarsz, akkor küldess itthonról a rokonokkal.
Igaz, mi csak nyaralni voltunk Görögországban, de a sarki boltban is volt üveges bébikaja-vagy az csak a turistáknak szánta.
Bocsanat az off-ert, de miert nem lehet kortet adni?
Mi nemetben vagyunk es itt is az elso gyumolcsok kozott szerepel.
Azota a kiwirol azt hallottam,hogy lehet ha csak a zold reszet a magok nelkul adom!
Hááát nem tudom!!
"a körte mintha apró magos lenne"- bocs de a barátnőd nem nagyon járt biosz órára! :D Ezen jót nevettem!
A körtét azért nem ajánlják az első gyümölcsök között, mert puffaszthat. -HAT, azaz nem mindenkinél egyforma a reakció. Pár kiskanállal adj és ha nem tapasztalsz hasfájást, adhatsz megint. Adhatsz zöldséget is, nyugodtan, répa, krumpli, sütőtök. Magyarországon elterjedt szokás, és nem szokott probléma lenni belőle, persze figyelni kell a baba szervezetének a jelzéseit. (hasfájás, szorulás, szelek)
De ha nagyon kétségeid vannak, várj még egy hónapot. Akár tápszeres, akár anyatejes, nyugodt szívvel várhatsz még a hozzátáplálással, nem kell sietni. (persze hacsak nincs nyomós orvosi indok) És akkor hamarabb adhatsz többfélét majd, mire odajutsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!