Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 5honapos babamnak milyen...

5honapos babamnak milyen gyumolcsoket adhatok?

Figyelt kérdés
Kezdenem a hozzataplalast,de bajban vagyok mivel februar van igy nem nagy a gyumolcs valasztek!Alma banan oké,es aztan?korterol,kiwirol,narancsrol azt hallottam nem lehet még!Akkor?Nem magyarorszagon elunk,a gyumolcsok ugye azonosak,de itt nem lehet kapni uveges baba etelt,ami megkonnyithetne a dolgom...

#Hozzàtáplálás #Téli gyümölcsök #5honapos baba
2016. febr. 24. 09:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
10-es! miért kell így leoltani a kérdezőt. Normális hangnemben írt, és elmondta, hogy mit mondott az orvos. Ennyi. Miért kell így a nyakának ugrani. Segítséget kért, meg normális válaszokat. Ne írogass, ha csak kötekedni tudsz.
2016. febr. 24. 12:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Fagyasztott gyümölcsöt csak lehet kapni ott is?-abból van barack, meggy és akkor azt is tudsz adni.

Ha meg üvegest akarsz, akkor küldess itthonról a rokonokkal.

Igaz, mi csak nyaralni voltunk Görögországban, de a sarki boltban is volt üveges bébikaja-vagy az csak a turistáknak szánta.

2016. febr. 24. 13:05
 13/16 anonim ***** válasza:

Bocsanat az off-ert, de miert nem lehet kortet adni?

Mi nemetben vagyunk es itt is az elso gyumolcsok kozott szerepel.

2016. febr. 24. 22:27
 14/16 A kérdező kommentje:
Na hat ezt nem tudom hogy miert nem lehet kortet...Azt mondta egy baratnom,hogy mert mert a korte olyan mintha apro magos lenne...
2016. febr. 24. 23:32
 15/16 A kérdező kommentje:

Azota a kiwirol azt hallottam,hogy lehet ha csak a zold reszet a magok nelkul adom!

Hááát nem tudom!!

2016. febr. 24. 23:33
 16/16 LadyLoss ***** válasza:

"a körte mintha apró magos lenne"- bocs de a barátnőd nem nagyon járt biosz órára! :D Ezen jót nevettem!

A körtét azért nem ajánlják az első gyümölcsök között, mert puffaszthat. -HAT, azaz nem mindenkinél egyforma a reakció. Pár kiskanállal adj és ha nem tapasztalsz hasfájást, adhatsz megint. Adhatsz zöldséget is, nyugodtan, répa, krumpli, sütőtök. Magyarországon elterjedt szokás, és nem szokott probléma lenni belőle, persze figyelni kell a baba szervezetének a jelzéseit. (hasfájás, szorulás, szelek)

De ha nagyon kétségeid vannak, várj még egy hónapot. Akár tápszeres, akár anyatejes, nyugodt szívvel várhatsz még a hozzátáplálással, nem kell sietni. (persze hacsak nincs nyomós orvosi indok) És akkor hamarabb adhatsz többfélét majd, mire odajutsz.

2016. febr. 25. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!