Baj ha 7 hónaposan nem mindig eszik napi 5x?
Igen,kevesebbet. Van úgy (nem is 1x), hogy csak 4 alkalommal eszik. De nem nyűgös meg semmi ilyesmi,hanem egyszerűen nem kér enni.
Ilyenkor is kell vele etetni vagy elég amikor megéhezik?
7-es, ez egyáltalán nem így van. Féléves koráig kell megdupláznia a súlyát, egyéves koráig megháromszoroznia. Úgyhogy eszerint még túl is teljesített :)
Kérdező, ne aggódj ezen, kap tápszert is, meg mást is, gondolom délben az ebéd+tápszer eltelíti estig.
Te a születési súlyát mondod, nem? Hogy azt megháromszorozni. Az nagyjából ugyan ott van, mert mondjuk az én fiam 3490-el született, annak a 3x-a: 10,470. Igaz a fiam ennél 2 kg-al kisebb (8,5kg) 10 hósan és problémáznak a védőben.
A kérdezőre visszatérve: Ha nem éhes, nem nyűgös akkor szerintem pont jó. Gondolj bele kb 4 óra kell, hogy teljesen kiürüljön a gyomra, szóval még lehet sokat is eszik így. A védőnő, meg az orvos állandóan azt szajkózza, hogy 3 óránként kell etetni éjjel nappal. Ez szerintem nagy baromság, a fiam mióta itthon van 4-6 órákat alszik éjszaka és felébreszteni nem lehetett, nem hogy etetni, szóval az elmélet már itt bukott.
Szerintem eszik amennyi kell neki, tomni nem lehet.
Az en 8 honaposom meg napi 9-10 szer szopizik es egyszer eszik gyumolcsot.
Minden gyerek mas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!