Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Gluténtől ilyen széklet?

Gluténtől ilyen széklet?

Figyelt kérdés
Ma adtam először glutént a babának (kb 60gramm főzelékbe fél reszelt babakeksz). Pár óra múlva spenótzöld a szokásosnál sűrűbb széklete volt. Ez normális, vagy bántja a glutén? Nem fáj a hasa.
2016. febr. 22. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:

A gluténproblémának csak hónapokkal később vannak tünetei de nézd meg mit tartalmaz a babakeksz, van amelyikben tejpor vagy tojás van.

Ne babakeksszel vezesd be a glutént, nem láttam még olyat, ami tej és tojásmentes.

2016. febr. 22. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Elvileg a glutén tényleg csak később jön ki. Milyen babakekszet kap? A Fosfovit pl. tej-és tojásmentes is.

Esetleg próbáld mással is a glutént, hátha látsz változást. Attól inkább sárgás-agyagszínű, hasmenéses széklet van, de ritkábban székrekedés, illetve nyálkás széklet is lehet. (De bármi megtörténhet, de azért próbáld meg mással is a glutént)

2016. febr. 22. 20:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ebben elméletileg nincs tojás/tej (DETKI BIO babakeksz). Akkor talán a krumplitól lesz, most főztem neki 3x, eddig nem vettem rajta észre változást, de most nagyon furát kakilt.
2016. febr. 22. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:

A krumpli foghat rendesen, sűrűbb széklet nem csoda tőle.

Nem akarok kötekedni ne értsd félre de egyszerre pont ezért nem adunk 2 vagy több új dolgot a babának. Aztán meg nem tudjuk mi okozta a gondot.

1-es voltam

2016. febr. 22. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!