Ha a 7 hós babának szeretnék adni zöldségeket a húslevesből, akkor csak utólag ízesítsem (só, bors, vegeta stb. )?
Mindenki azt mondja, hogy lehet adni a babának, miközben sót stb. nem szabad. Akkor utólag ízesítsem, vagy ha egy nagyon-nagyon kicsit mégis ízesítem, az nem baj?
Illetve bármilyen rizst kifőzhetek és leturmixolhatom neki (barna, hosszúszem, előfőzött stb.)
Borsot és Vegetát ne kapjon, az felnőtteknek sem tesz jót, csak az ő szervezetük többet elbír már.
Ezeket utána tedd bele.
Sót lehet valamennyit beletenni, de ha nagyon sósan esztek, akkor inkább utólag sózz.
Mi is ugy adjuk neki, ahogy mi esszuk. Imadja magat a levest is. :)
Szerintem kicsit tul van lihegve ez a "mit ehet"-dolog.
Most biztos le leszek pontozva, mint paramami... de én egyéves korukig szigorúan külön, só nélkül főztem nekik. Olyanokat sokszor főztem, hogy mondjuk brokkoli-krumpli-hagyma üresen, a babának kivettem az adagját, a maradékba meg sót-tejszínt tettem, és krémleves lett nekem.
Barnarizst sem adtam ilyen kicsinek, nekik még a fehér rizs való, könnyebben emészthető. Az alakja mindegy, az előfőzöttet meg nem tudom, ha nincs benne semmi más adalékanyag, akkor az is jó lehet.
Én úgy adtam neki ahogy mi esszük.Nem szoktunk agyon füszerezni semmit.
Szegénynek ennyi erövel lehetne akkor meleg vizet is adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!