Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mennyi narancslevet ihat a baba?

Mennyi narancslevet ihat a baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kislányom 7 hónapos és szoktam neki facsarni narancslevet. Eddig 150ml itattam vele. Szerintetek ez elég neki vagy adhatok többször tea helyett? Vagy lehet, hogy még sok is?

Köszönöm a válaszokat!

2016. febr. 11. 15:47
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Bocsi, a link lemaradt! :)

[link]

2016. febr. 12. 19:31
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne hibáztasd a védőnőt, te vagy, aki nem tud olvasni. (Ettől még a védőnő szólhatott volna). Ha megnézed a táblázatot, amit linkeltél, ott van, hogy narancs egy éves kortól adható. A gyümölcslevek alatt meg az almát, a barackot meg kb a sütőtököt érti a táblázat.
2016. febr. 12. 21:51
 23/25 A kérdező kommentje:

Mielőtt elkezdtem volna használni a táblázatot, átnézettem a védőnővel. Azt mondta teljesen jó. Mint minden előtt, a narancslé adása előtt is felhívtam, hogy adhatom-e,azt mondta nyugodtan!Ugyan úgy, mint a teákra!

A védőnő azért is védőnő, hogy szóljon az ilyen esetekben!Különben nem lenne rájuk semmi szükség! Találgatni egyedül is tudok,meg a netet bújni,hogy mi lenne a jó, meg mi nem. Csak az ember (én legalább is) jobban hiszek (hinnék) egy védőnőnek, mint egy akármilyen oldalnak,amit ki tudja ki állított össze. Épp ezért,ha még a védőnő is megerősíti,akkor azt gondolná az ember, hogy nyugodt szívvel kikérheti másban is a tanácsát,hiszen pont ezért van! De úgy látszik, hogy a miénk egy balf... és kb annyit ért hozzá, mint én!

2016. febr. 13. 08:03
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy táblázat nem táblázat. A védőnő meg lehet, hogy nem gondolt arra, hogy friss narancsból való levet akarsz a babának adni, nem üveges gyárit. Ahogy epret sem adhatsz még egy darabig, úgy van olyan üveges gyümölcs, amiben eper is van, mégis adható, magmentesített, stbstb. Sok ilyenbe fogsz még belefutni. Tájékozódj több helyről, kérdezz gyakorló anyukákat is inkább, védőnőt se kell kihagyni, biztos tud jó infókat adni ő is.
2016. febr. 13. 17:06
 25/25 A kérdező kommentje:
Pontosan tudta,hogy milyen narancsléről beszélek,mert nem a bolti babaitalos narancslét kérdeztem,hanem konkrétan rákérdeztem,hogy ha veszek narancsot és kifacsarom a levét akkor azt megihatja-e? Arról nem is beszélve,hogy volt olyan,amikor pont akkor jött ki házhoz amikor készítettem és vele együtt itattam meg a picivel. A kamillateáról sem szólt,most a narancsléről sem...eddig nem áll valami fényesen! :) De mindegy,legközelebb nem hallgatok rá,csak a tapasztalt anyukákkal az a baj,hogy általában mindegyik mást mond! :)
2016. febr. 13. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!