Mennyi narancslevet ihat a baba?
Sziasztok!
A kislányom 7 hónapos és szoktam neki facsarni narancslevet. Eddig 150ml itattam vele. Szerintetek ez elég neki vagy adhatok többször tea helyett? Vagy lehet, hogy még sok is?
Köszönöm a válaszokat!
Mielőtt elkezdtem volna használni a táblázatot, átnézettem a védőnővel. Azt mondta teljesen jó. Mint minden előtt, a narancslé adása előtt is felhívtam, hogy adhatom-e,azt mondta nyugodtan!Ugyan úgy, mint a teákra!
A védőnő azért is védőnő, hogy szóljon az ilyen esetekben!Különben nem lenne rájuk semmi szükség! Találgatni egyedül is tudok,meg a netet bújni,hogy mi lenne a jó, meg mi nem. Csak az ember (én legalább is) jobban hiszek (hinnék) egy védőnőnek, mint egy akármilyen oldalnak,amit ki tudja ki állított össze. Épp ezért,ha még a védőnő is megerősíti,akkor azt gondolná az ember, hogy nyugodt szívvel kikérheti másban is a tanácsát,hiszen pont ezért van! De úgy látszik, hogy a miénk egy balf... és kb annyit ért hozzá, mint én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!