Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mennyi narancslevet ihat a baba?

Mennyi narancslevet ihat a baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kislányom 7 hónapos és szoktam neki facsarni narancslevet. Eddig 150ml itattam vele. Szerintetek ez elég neki vagy adhatok többször tea helyett? Vagy lehet, hogy még sok is?

Köszönöm a válaszokat!

2016. febr. 11. 15:47
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Azta....ezt még nem is mondta senki a kamillateáról,még a védőnő se! Akárkit kérdeztem,mindenki azt mondta,hogy nyugodtan adhatom neki...Azt hiszem,akkor jobb,ha lállok vele! ...
2016. febr. 11. 19:00
 12/25 anonim ***** válasza:

A kamillatea mindent kipucol, tényleg mindent.

A narancs pedig nagyon savas, nem való még ilyen pici gyomornak.

2016. febr. 11. 19:12
 13/25 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy a védőnő miért nem mondja ezeket? Direkt mindig mindenről megkérdezem! ...
2016. febr. 11. 19:16
 14/25 anonim ***** válasza:
én írtam a kamillateát. nekem anno a védőnő mondta, én meg nem hittem neki, mert nekem is sokan ajánlották "nyugtatónak". aztán utánaolvastam és tényleg azt írják mindenhol, hogy hosszútávon bajt okozhat
2016. febr. 11. 20:47
 15/25 A kérdező kommentje:
Nekem annyit mondott a védőnő, hogy felváltva adjam neki a kamillát meg az édesköményt, mert a kamilla nyugtat, az édesköménytől meg tud pukizni és ha egyik nap az egyiket,másik nap a másikat adom neki,akkor az tök jó lesz neki,nem fog fájni a pocakja... :/
2016. febr. 11. 20:54
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

a kamilla allergizálhat

az édeskömény hasfájást okozhat

déligyümiket 1 évtől ajánlják csak(meg eleve az import cikkek nem a legjobb dolgok)

inkább nézz táblázatokat

2016. febr. 11. 21:18
 17/25 A kérdező kommentje:
Néztem táblázatot,de erről nem láttam egyikben sem. Meg hát úgy gondoltam, hogy egy védőnő már csak tudja mit szabad és mit nem! De ezek szerint elég szar védőnőnk van! ...
2016. febr. 11. 21:26
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
a legtöbb védőnő nem felkészült..
2016. febr. 11. 22:17
 19/25 anonim ***** válasza:

6. vagyok. Ha belegondolsz, h 1,5 dl narancslé neki, az egy felnőttnek 1,5-2 liter lenne naponta. Hát, szerintem ennyi már nem tesz jót a gyomornak.

Hozzátáplálás: a bébiétel gyártóknak, tápszercégeknek van fent a neten táblázata, illetve többen raktak már fel blogokba ilyen táblázatokat. Én jó sokat elolvastam, összehasonlítgattam, utána ötleteltem ki hogy mi mikor adok majd a gyerekeknek. Nem rossz a védőnői rendszer, de én nem mindenben hinnék nekik.

2016. febr. 12. 09:54
 20/25 A kérdező kommentje:

Én ez alapján szoktam csinálni. És mellette kérdezem meg a védőnőt.

Itt pl írja a gyümölcslevet már 4. hónaptól, de én csak 6 és fél hónaptól kezdtem adni neki.

2016. febr. 12. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!