Mennyi narancslevet ihat a baba?
Sziasztok!
A kislányom 7 hónapos és szoktam neki facsarni narancslevet. Eddig 150ml itattam vele. Szerintetek ez elég neki vagy adhatok többször tea helyett? Vagy lehet, hogy még sok is?
Köszönöm a válaszokat!
A kamillatea mindent kipucol, tényleg mindent.
A narancs pedig nagyon savas, nem való még ilyen pici gyomornak.
a kamilla allergizálhat
az édeskömény hasfájást okozhat
déligyümiket 1 évtől ajánlják csak(meg eleve az import cikkek nem a legjobb dolgok)
inkább nézz táblázatokat
6. vagyok. Ha belegondolsz, h 1,5 dl narancslé neki, az egy felnőttnek 1,5-2 liter lenne naponta. Hát, szerintem ennyi már nem tesz jót a gyomornak.
Hozzátáplálás: a bébiétel gyártóknak, tápszercégeknek van fent a neten táblázata, illetve többen raktak már fel blogokba ilyen táblázatokat. Én jó sokat elolvastam, összehasonlítgattam, utána ötleteltem ki hogy mi mikor adok majd a gyerekeknek. Nem rossz a védőnői rendszer, de én nem mindenben hinnék nekik.
Én ez alapján szoktam csinálni. És mellette kérdezem meg a védőnőt.
Itt pl írja a gyümölcslevet már 4. hónaptól, de én csak 6 és fél hónaptól kezdtem adni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!