Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Szerintetek nem baj ha egy...

Szerintetek nem baj ha egy nap kétszer kapott ma a lányom tejpépet?

Figyelt kérdés
5 és fél hónapos, milumil gyümölcsös tejpép. Kapott 1kor ebédre, és most 8kor is azt adtam neki, mert olyan fél 11 fele alszik el de ha kevesebb tápot adnék neki, akkor ordítás lenne. 180at eszik, de ha csak mondjuk 120at adnék neki, hogy ne maradjon fent éjfélig azt úgysem bírná.
2016. febr. 9. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz.
2016. febr. 9. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. febr. 9. 20:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszi
2016. febr. 9. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:

semmi baja nem lesz, nyugi :)

(Mondok valamit: nekem már 7,5 és 6 évesek a gyerekeim, de mindig van itthon egy doboz tejpép. Néha eszükbe jut, hogy ők olyat ennének, vagy pl amikor a lányom nagyon beteg, csak ez szokott megmaradni benne, meg a húsleves és ez azóta így van mióta eszik normál ételeket is. Egyszer megkérdeztem a gyerekorvost, hogy nem gáz, hogy már nem csecsemők de néhanapján esznek tejpépet, erre azt válaszolta, hogy miért lenne baj? Hisz csupa vitamin meg könnyen emészthető fehérje.... azóta nem aggódom miatta. Te se tedd. ha így lakott jól a lányod ,akkor érdemes elgondolkoznod azon, hogy esetleg esténként valamivel több kalóriát vigyél be a nyugis éjjel érdekében. Nekem a fiamnál az esti pépet fél éves kora körül már sűrűbbre kellett csinálni és onnantól kihúzta reggelig, elmaradtak a hajnali éhhalál-küszöbi ébredések

2016. febr. 9. 23:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Igen én is gondolkoztam rajta hogy esetleg táp helyett sűrű pép legyen a vacsi, de pont emiatt nem mertem még kipróbálni, hogy nem e fog felkelni éjjel. Mert mostmár ha elalszik 10-11 fele csak reggel 8-9 között kel. De majd kipróbáljuk :)
2016. febr. 10. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!