Ugye el fogja fogadni a vizet, ha szomjas?
Kisfiam soha nem ivott plusz vizet de úgy voltam vele elég folyadék az, ami a tápszerhez van. Most, hogy kap zöldséget gyümölcsöt is, még mindig nem kéri. Gondolkoztam rajta, hogy megkínálom teával vagy gyümölcslévet hátha elfogadja de mindenki azt mondja hülyeség, ha szomjas fog vizet inni. De már nincs tele minden pelenka és ez aggaszt.
6 hónapos 1 étkezés van kiváltva.
hát én tartottam 3 napig a majd ha szomjas iszik vizet is elvhez...amikor már fél órán keresztül próbálta könnybe lábadt szemekkel kinyomni a kakiját akkor inkább elkezdtem neki higított baba gyümölcslevet adni...sajnos vannak ilyen babák...először próbáld mindenképp a cukrozatlan üres gyümölcs teát (baba teát) ha az sem működik akkor a frissen préselt higított gyümölcslét, ha az sem akkor a boltit higítva...
de ne aggódj, 3-4 éves korukra elfogadják a vizet is.
A teát korábban próbáltam hasfájás miatt de nem kellett neki. Gyümölcslevet viszont biztosan szeretné, eddig akármit evett, az alma a legjobb ízű neki.
Csak abban bíztam nem szokik rá ilyesmire és jó lesz a víz is. De megpróbálom étkezés közben is itatni hátha elfogadja. Most a kevesebb pisi tényleg aggaszt. :(
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!