1,5-2 év körüli gyereketek hányszor eszik húst egy héten?
Figyelt kérdés
2016. febr. 2. 12:03
2/8 anonim válasza:
Egy keveset szinte minden nap eszik, legalább vacsoránál egy pár szelet felvágottat. Ebédre néha halat kap hús helyett. Tejet még nem iszik tisztán, ezért is figyelünk, hogy húsból viszont meglegyen a szükséges fehérjebevitel.
3/8 anonim válasza:
elso vagyok, nálunk a tobbi két alkalommal halat, tengergyumolcseit, májat, tojásos dolgokat kap.
4/8 anonim válasza:
Majdnemm minden nap mivel nem szereti a halat és egyébb iéyen dolgokat..
5/8 anonim válasza:
Heti 3-szor esznek hust kb (marhat, csirket, pulykat), a tobbi napokon halat, zoldseget.
6/8 anonim válasza:
2 évesem kb 3-szor hajlandó, most jött el az a korszak, hogy csak virsliként, májkrémként és ételbe keverve daráltan hajlandó megenni. Így ha egész húst eszünk nem igen hajlandó.
8/8 anonim válasza:
Szerintem általában 5x, de igyekszem keveset adni neki, ha húsos az étel önmagában, akkor is tzatziki, vagy valami trutyis saláta van hozzá nekem és neki is, meg aki még szereti. Csak az apjuk húst hússal evő.
Legtöbbször ilyen rakott zöldségek, vagy valami feltétnek vannak húsok, nem sültek. Ez egy héten 5-6 napra igaz nálunk. 2-3 hetente van masszívabb sült/rántott hús, vagy pörkölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!