Miért nem kell neki a tápszer?
Tápszeres babák vagyunk...Te is?
Mennyi idős?
Segítséget kértem nem okoskodást. :)
4hónapos mult. Reggel fél5kor evett utoljára, azóta csak teát ivott. A tápszer nem kellett neki.
Ha még csak most kezdtétek a hozzátáplálást, akkor hogyhogy régóta iszik gyerek teát? Minek???
Teától nem fog jól lakni, és nőni.
Akkor állj le a teával, teljesen, és próbálj meg másik tápszert.
Akkor ne írj hülyeséget. Te nem vagy tápszeres baba...
Gondolom, eltelítődött a teával. Hozzátáplálni pedig ráértél volna 5-6 hónaposan is. Addig elég a tápszer.
Tea helyett adj neki vizet. Mennyi teát iszik két evés között?
Ha most kóstoltatod az almával, még nem tudhatod hogy nem ízlik neki, hisz elsőre persze hogy kiköpi, mert egy új íz, új állag, kanál, minden más mint eddig, próbálkozz nyugodtan pár napig vele.
OFF: 4 hónapos gyereknek semmi szüksége nincs még a hozzátáplálásra, (kivétel orvosi ajánlás), a teáról nem is beszélve. Mi ez a butaság? Megint divat lett korán kezdeni a hozzátáplálást? Bőven elég neki az anyatej, tápszer, esetleg tejpép...
ON: amikor a gyereknél hasonló elutasítás volt a tápszerrel kapcsolatban: bekapni nem volt hajlandó a cumit, próbálkoztam mindenféleképpen, kakaóval ízesítettem, grízt főztem bele és semmi. Aztán egyik este nem hagytam, hogy elforduljon a cumitól és simán elfogadta. Igaz, ő ekkor már egy éves volt. Próbálkozz mindenképp, szüksége van rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!