Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Miért nem kell neki a tápszer?

Miért nem kell neki a tápszer?

Figyelt kérdés
Tápszeres babák vagyunk, már régóta iszik gyerek teát. Most keztük a hozzátáplálást almával de nem izlik neki. Viszont a tápszer sem kell neki. Vagyis inkább nem éhes de a teát azt mindig issza. Mitől lehet ez?
2016. jan. 26. 10:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Tápszeres babák vagyunk...Te is?

Mennyi idős?

2016. jan. 26. 10:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Baba letedre szepen fogalmazol
2016. jan. 26. 10:44
 3/10 A kérdező kommentje:

Segítséget kértem nem okoskodást. :)

4hónapos mult. Reggel fél5kor evett utoljára, azóta csak teát ivott. A tápszer nem kellett neki.

2016. jan. 26. 10:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Talán nem kéne teával kínálni, amikor semmi szüksége rá, és akkor talán enne is.
2016. jan. 26. 10:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha még csak most kezdtétek a hozzátáplálást, akkor hogyhogy régóta iszik gyerek teát? Minek???

Teától nem fog jól lakni, és nőni.

Akkor állj le a teával, teljesen, és próbálj meg másik tápszert.

2016. jan. 26. 10:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Akkor ne írj hülyeséget. Te nem vagy tápszeres baba...

Gondolom, eltelítődött a teával. Hozzátáplálni pedig ráértél volna 5-6 hónaposan is. Addig elég a tápszer.

2016. jan. 26. 10:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Esetleg tejpépet. Már az is van 4 hónapos kortól.
2016. jan. 26. 10:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Tea helyett adj neki vizet. Mennyi teát iszik két evés között?

Ha most kóstoltatod az almával, még nem tudhatod hogy nem ízlik neki, hisz elsőre persze hogy kiköpi, mert egy új íz, új állag, kanál, minden más mint eddig, próbálkozz nyugodtan pár napig vele.

2016. jan. 26. 12:46
 9/10 anonim ***** válasza:
mennyi teát iszik egy nap,és mikor? mennyivel evés előtt? nem lehet,hogy túl belakik a teától,telítődik a gyomra? Milyen teát adsz neki? Az édes,finom teák lehet már jobban ízlenek neki,mint a tápszer,nem? Milyen tápszert kap? A speciális tápszereknek más az izük,azt sokszor elutasítják egy idő után
2016. jan. 26. 13:05
 10/10 anonim ***** válasza:
58%

OFF: 4 hónapos gyereknek semmi szüksége nincs még a hozzátáplálásra, (kivétel orvosi ajánlás), a teáról nem is beszélve. Mi ez a butaság? Megint divat lett korán kezdeni a hozzátáplálást? Bőven elég neki az anyatej, tápszer, esetleg tejpép...

ON: amikor a gyereknél hasonló elutasítás volt a tápszerrel kapcsolatban: bekapni nem volt hajlandó a cumit, próbálkoztam mindenféleképpen, kakaóval ízesítettem, grízt főztem bele és semmi. Aztán egyik este nem hagytam, hogy elforduljon a cumitól és simán elfogadta. Igaz, ő ekkor már egy éves volt. Próbálkozz mindenképp, szüksége van rá!

2016. jan. 26. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!