Kell-e adnom neki tápszert?
Figyelt kérdés
8 hónapos a fiam, este és éjjel szoptatom, nappal már egyáltalán nem eszik anyatejet, csak szilárdat.
Több helyen olvastam, hogy legalább X mennyiségű tej-jellegű (anyatej vagy tápszer) kell az étrendjébe egy éves koráig. Szerintetek este adjak neki elalváshoz tápszert, hogy kb meglegyen ez a mennyiség? Vagy elég az, amit éjjel megeszik?
2016. jan. 8. 19:44
1/3 anonim válasza:
Igaz nekem a kisfiam 5 hetes koráig volt csak anyatejes, utána és azóta is tápszert kap reggel-este, tehát nem vagyok tápszer ellenes, de szerintem ne adj neki tápszert ha van anyatej még és szopizik. Inkább próbáld meg neki adni a túrót, joghurtot, sajtot, ha még nem vezetted be nála. Én ilyen idősen kezdtem a joghurttal. Az is tej jellegű. Ha eddig nem kapott tápszert ne adj neki szerintem.
2/3 anonim válasza:
A joghurt, túró, sajt is számít ebbe a mennyiségbe, szerintem se adj, jobb a természetes tejtermék.
3/3 A kérdező kommentje:
Ezeket kapja, meg tejpépeket, tejitalokat is alkalomadtán. Okés, köszönöm, én is valahogy így gondolkodtam, de azért gondoltam meghallgatom mások véleményét is. Köszi a válaszokat.
2016. jan. 8. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!