9hetes baba anyukaja vok. Sajnos tapot eszik egy hetes kora ota. Erdekelne mikor es hogyan keztetek az etelek bevezeteset ill. mivel? Elso baba semmi tapasztalatom 😊
Figyelt kérdés
2016. jan. 22. 07:57
11/11 Borababa válasza:
Szia! A lányom most 6 hós, és Ő is tápszeres volt! Én sem tudtam eligazodni a sok netes oldal között, első babás vagyok, szóval nehéz..... Én először, 4 hónaposan adtam neki pár kanál sütőtököt, bár mindenki az almával kezdi, de az alma megfogja a kakit, és a tápos babák amúgy is nehezebben kakilnak! Majd barackot, de csak kóstolás szinten! 4-5 nap, 4-5-6 kanál, amennyi jólesett neki(jelezni fogja, mikor elég) Tápszer előtt adtam! Kb egy hét eltelte után, mikor megbarátkozott a kanállal, már mertem fél üveg bébiételt adni neki, és fele annyi tápot kevertem, mint addig! Amire teljesen kiváltottam egy étkezést, addigra már 5 és fél hónapos volt! Volt, hogy nem volt kedve kanalazni, akkor sírt, én nem erőltettem, adtam tápszert! Közben figyelni kell nagyon a pelust, mert ha a bevitt étel nem emésztődik meg, tehát ugyanolyan formában köszön vissza, akkor a baba még nem áll készen a hozzátáplálásra! A többit bízd az ösztöneidre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!