Szerintetek jó ez az menüsor?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérdezni 8hónapos kisfiam étrendjéről. Bevezettük a tejpépet id a védőnő tanácsára.
Tehát:
Reggeli: tapszer
10 órai: tejpép
Ebéd: Valamilyen főzelék féle tápszerrel
Uzsonna:tejpépgyümölcsel
Vacsora: tápszer.
Vagy ugyan ez csak uzsonnára szinten valami főzelék féle vagy csümölcspép?
Tudom,hogy mindenki a saját elképzeléseihez hű, ha tudtok segíteni írjatok. :)
2016. jan. 14. 09:19
1/3 anonim válasza:
Glutént nem vezetted be?
Akkor a 10 órai tejpép helyett adhatnál valami gyümölcsöt babakekszel.
Lassan a joghurtot is bevezetheted.
Ebédre a főzelékhez husit is adhatsz.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is mehet a gyümölcs keksszel, mert így gyorsan ráun a tejpépre, szerintem az ebédhez már nem muszáj a tápszer, legalább is ilyen idősen én már nem adtam neki, inkább husit tegyél bele. Én 1-2 kocka csirkemellet raktam a főzelékhez és úgy turmixoltam neki. Vagy adhatsz neki a tízóraira csak simán gyümölcsöt, almát, körtét,banánt ami most van frissen, hogy minél változatosabb legyen. Ill. mehet szerintem a kifli is, ha elfogadja a darabosat, ha csak pár falatka, kisfiam nagyon élvezte hogy ő eszegeti egyedül, az elején alig tudta megfogni és a szájához vinni, de pár nap után belejött és imád falatozni, most 1 éves.
3/3 anonim válasza:
Egyik tejpep helyett adjal sinlacot. Nem jo ez a sok tejfele sem. Nalunk oriasi galibat okozott az emeszteseben.
Meg ahigy elottem irtak. Gyumolcs + keksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!