Miert nem akar szilard etelt enni a lanyom?
Figyelt kérdés
1eves a pici kiralylanyom es valamiert tapszeren kivul mast nem akar enni.mindig mindenbol 3 falatot (mintha szamolná) aztan ha tobbet adok,azt mar nem nyeli le.van,h 2ora elteltevel is a szajaban tartogatja.ha ki akarom venni ordit,ossze szoritja a fogat.van,h ki oklendezi,de semmikepp nem nyeli le,ha az elso harom falat megvolt! Rengeteg mindennel probaltam mar,mindenbol kap,amit mi is eszunk.az elejen volt olyan uveges bebikaja amit megevett,most mar azokat sem. 3honaposan kezdtem el a tapszer mellett almat,krumplit es hasonlokat adni...(elejetol kezdve nem volt tejem)2016. jan. 18. 15:34
1/3 anonim válasza:
Itt csak a türelem segít neked! Most legalább 2 hétig ne adj neki semmit a tápszeren kívűl, aztán próbálkozz pár kanál gyümölccsel, fokozatosan. Bár (és ez csak magánvélemény) én 6 hónapos kor előtt nem adtam volna semmi mást!
2/3 A kérdező kommentje:
De 1evesen kezdjem az alapoktol az egeszet? 😐 normalis ez?felek,h aztan nem akar meg ennyit se enni,csak majd mindig a tapot... 😐😔
2016. jan. 19. 16:10
3/3 anonim válasza:
Igen, ha kell, akkor 1 évesen. ez nem lóverseny, az a cél, hogy azt kapja, ami neki jó! 2 hét szünet (nincs kínálgatás, és te se érezd magad rosszul, mert megérzi és feleslegesen stresszeled őt!). 2 hét után adnék almát, barackot, banánt, édeset, de csak gyümölcsöt. Mielőtt etetnéd, tarts szünetet! Vésd az eszedbe, ha tömni akarod, nem fog enni! Ülj le az asztalhoz, teríts magadnak, ültesd magaddal szembe, tegyél elé egy tányért, 1 falatka almával és nyugodtan, mint egy gyertyafényes vacsoránál kezdj el enni! Mosolyogj, beszélj hozzá! Kérdezd meg kér-e egy falatot a tiédből? Nem fog válaszolni, de érezze,hogy nem kezeled úgy, mint egy ufót! Bocsi, ha durva voltam, de sokan színlelnek a gyereknek, ő meg tapasztal dolgokat, de más a reakció és ettől bezavarodik. Vedd természetesnek, hogy együtt esztek, mert az! Ő nem egy sárkány, hanem a gyereked! Ő csak kicsi, de nem hülye! Ezt sose felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!