11 honapos anyatejes baba nem akar enni szilard etelt mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 15:18
1/4 anonim válasza:
Mikor kezdted a hozzátáplálást? Eddig evett szilárdat csak most nem akar? Vagy soha nem is ette meg?
2/4 anonim válasza:
Az én fiam majdnem egy éves koráig szinte semmit nem evett, csak szopott... Nem volt különösebb oka, neki így volt jó. Nem fogadott el semmit. Aztán jött a fordulat, elkezdett enni, és enni... 16 hónaposan nem akart többé szopni, nem volt rá ideje, szaladni kellett mindenhová. MOst 2,5 éves, nagyon jó evő, sokszor van, hogy mondom, most már nem kapsz, elég volt... Várj türelemmel, egyszer csak elkezd majd enni....
3/4 A kérdező kommentje:
Kőszi hogy valaszoltal,kislanyom is csak szopni akkar amikor meg ehezik 3- 4 orankent,elöszőr meg kinalom etelel van amikor meg kostolja,vagy mar startbol üti ki a kanalat a kezemből nem erdekli mit adok,türelmesen fogok varni amig neki fog enni,jaurtot eszünk addig aszt meg eszi.
2014. jan. 18. 12:35
4/4 anonim válasza:
Próbáltál a kezébe adni kaját? vagy letenni a tálcára, hadd szedegesse fel falatonként? Olvass utána az igény szerinti hozzátáplálásnak, én azt csináltam mindkét gyerekkel.
Amúgy szerintem se aggódj, majd elkezd enni mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!