Kb hány hónapos korig használom a babycook-ot?
Vettünk egy babycook-ot ami elromlott és mostanra cserélték ki egy vadi újra, ráadásul magasabb árkategóriásat is kaptam.
Gondoltam nem kezdjül el használni, hanem inkább eladom így bontatlanul, mert úgyis hamarosan elkezdünk rágni, arra az 1-2 hónapre meg a botmixer is megteszi.
Hány hónaposan adhatok darabosat és nem pürésítünk már mindent?
Én nem is hallottam még mostanáig, hogy létezik babycook.
Botmixert használtam csak. Aztán kb 10 - 11 hónapos volt a lányom, amikor már elég volt neki villával alaposan összenyomogatni a kaját, onnantól már csak nagyon ritkán használtam botmixert.
Mi az a babycook? :O
Én végig botmixert használtam, és megtette az is...
11 hónapos korától villával nyomkodtam csak össze neki az ételt.
Én sem tudom mi az a babycook :D.. Azért néztem meg a kérdést hátha kiderül belőle, de látom nem vagyok egyedül.
Amikor már volt több foga a lányomnak (olyan 7-8) akkor már megette a darabosabb kaját, onnantól kevésbé turmixoltam össze neki a botmixerrel, vagy aprítógéppel aprítottam fel, villával nyomkodtam össze. 10-11 hónapos korától kb.
Igen ahogy mondják, párolja és pürésíti. Nincs párolónk és ezzel könnyedén meg lehet párolni az ételt, egyben pürésíteni is.
Nem feltétlenül nélkülözhetetlen, de ha van akkor azért nagyon hasznos, mert nem kell pár kanál főzelékért minden egényt összepacsmagolni. Csak mi mivel már átugrottuk ezt az eleji korszakot a garanciás javítás miatt, ezért gondoltam, hogy most már talán nem is kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!