Kezdjem el a hozzátáplálást 3,5 hónaposan tápszeres, hasfájós fiamnál?
Kisfiam 3 hónapos! Kizárólag tápszeres, és eléggé hasfájós. Már túl vagyunk mindenen. Több fajta tápszer kipróbáláson, cseppeken stb. Ha a duri ki is jön a cseppektől, akkor a tápszer miatt beragad a kaki. Sokszor csak szélcsővel kakil.
A doki most azt javasolta,hogy akkor kezdjem el két hét múlva a hozzátáplálást gyümölcslével.
De nem korai ez? A nagyobb is tápszeres volt, viszont ő nem volt igazán hasfájós, nála 4,5 hónaposan kezdtem.
Bár ennél a minden esti "műsornál" minden jobb lehet, csak nem tudom,hogy nem ártok-e vele.
Figyelj, én megpróbálnám a helyedben, főleg ha az orvos is azt tanácsolta.
Vegyél üveges őszibarackot (ne almát adj neki szprulás miatt legalábbis). Amúgy ne lepődj meg azért, ha kiköpi. Én a kisebbnek 3,5 hónaposan adtam először, de ő meg mindent kiköpdös még. (Neki nincs szorulás sem hasfájás, Milumilt kap - volt hasájás, de keverve adtam a kezdeti gyógytápszerrel és bejött) Ő egyszerűen nem lakik már jól a 0-ás tápszertől és ezért kezdtem el tejpépet és a bevezetést korábban. Mi nem haladunk sehova a kiköpés miatt, de baja nincs tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!