Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mit változtassak az étrendjén...

KKati81 kérdése:

Mit változtassak az étrendjén hogy reggelre ne ázzon át a pelenka és a ruhája?

Figyelt kérdés
1,5 éves kisfiam reggel tápszert iszik, este is 170 ml-t és eszik még kis főzeléket. Reggelre nagyon sokszor teljesen pisis és félek hogy megfázik. Pampers premium care és külön fiúknak való pelenkát is próbáltam nála estére de ezek is átáznak. Lefekvés előtt még bilire ültetem, de rendszerint akkor nem pisil semmit. Éjszaka nem akarom felkelteni bilizni. Szerintetek mit kellene kipróbálni? Előre is köszi!

2016. jan. 5. 08:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bugyipelenka nem éjjelre való,hanem nappalra,megkönnyíti a szobatisztaságra való szoktatást.
2016. jan. 6. 08:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Azoknak akik szerint a bugyi-/nadrágpelenka nem éjjelre való, biztosan nem örökmozó, pelenkázást nem nyugton eltűrő gyermekük van. :). A nadrágpelus nem leszoktatásra való, hanem megkönnyíti is felgyorsítja a pelenkázási folyamatot...
2016. jan. 6. 11:40
 13/16 anonim ***** válasza:

utolsó, én írtam a bugyipelust..

gondozónő vagyok, azért azt hiszem pelenka kérdésben elég nagy a tapasztalatom és azt kell mondjam, tök mindegy milyen a gyerek temperamentuma, a bugyipelenkának nem jó a nedvszívó képessége, ráadásul ugye azért, hogy fel tudd húzni a fenekére, nem olyan passzentos mint sima nadrágpelenka, amit ha nagyobb is a méret de rá tudsz úgy adni, hogy ne mocorogjon el. a bugyipelenka ha jól megnézed, bizonyos pózokban eláll a fenekétől, naná, hogy kifolyik a pisi!

azt meg csak halkan írom, mert nem megbántani szeretnélek, hogy bármit csinálhat a gyerek, én rá tudom adni a sima pelenkát, ráadásul napi 20-50x pelenkázok :D légy határozott, akkor kénytelen elviselni azt a fél percet :)

2016. jan. 6. 19:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi hogy megosztottad a tapasztalatot. Kipróbálom helyette a nadrágpelenkát. :)
2016. jan. 6. 20:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi bugyipelust adunk éjszakára, mert fürdés után egyszerűbb azt feladni a 2 éves örökmozgóra. Pampers Pantst használunk, szív annyit, mint az 5-ös Libero, amit nappal használunk.
2016. jan. 6. 20:26
 16/16 anonim ***** válasza:

A 8. és a 12. válasz írója vagyok.

A 13. válaszolótól kérdezném, hogy szerinted nem egy és ugyanaz a bugyipelenka és a napdágpelenka? Mert én annak vélem, és azért is írtam olyan helyesírással, ahogy írtam (bugyi-/nadrágpelenka - avagy ki-ki annak hívja amelyik szimpatikusabb neki). Az angol nyelvben "pants" vagy "pull on pants", és én mind a neten, mind üzletekben láttam már ugyanazt a terméket bugyipelenkának és nadrágpelenkának is hívni.

A kérdésben szereplő Pampers Premium Care-nek is csak a "Pants" nevű gumis derekú, belebújós pelusa van. Vagy fut még ilyen típus más néven is?

Még véletlenül sem szeretnélek megbántani, de szerinted tényleg 2 különböző dologról van szó?

Szerintem ugyanarról a termékről van szó (gumírozott derekú, belebújós pelenkák, nem pedig az oldalt tépőzárral zárható, egyszerű pelusok), csak márkája válogatja, hogy melyik mennyi nedvességet bír és hogy passzol a gyerkőcökre.

Nem érzem bántónak a megjegyzésed - illetve tanácsodat a következetességről - annak ellenére, hogy nem állítottam azt, hogy ne tudnék sima pelust ráadni a gyermekemre. ;) :)

Azonban számunkra, a lányom mozgásigényéhez és ahhoz, hogy számára macerás az öltözködés, sokkal megfelelőbb az könnyen felhúzható pelus, mint a tépőzáras. S ha nem muszáj, akkor én nem "következeteskedek" ebben, hanem próbálom megtalálni az egyensúlyt úgy, hogy mindkettőnknek jó legyen.

Kérdező! Mi ezt használjuk: [link]

2016. jan. 7. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!