Mit változtassak az étrendjén hogy reggelre ne ázzon át a pelenka és a ruhája?
utolsó, én írtam a bugyipelust..
gondozónő vagyok, azért azt hiszem pelenka kérdésben elég nagy a tapasztalatom és azt kell mondjam, tök mindegy milyen a gyerek temperamentuma, a bugyipelenkának nem jó a nedvszívó képessége, ráadásul ugye azért, hogy fel tudd húzni a fenekére, nem olyan passzentos mint sima nadrágpelenka, amit ha nagyobb is a méret de rá tudsz úgy adni, hogy ne mocorogjon el. a bugyipelenka ha jól megnézed, bizonyos pózokban eláll a fenekétől, naná, hogy kifolyik a pisi!
azt meg csak halkan írom, mert nem megbántani szeretnélek, hogy bármit csinálhat a gyerek, én rá tudom adni a sima pelenkát, ráadásul napi 20-50x pelenkázok :D légy határozott, akkor kénytelen elviselni azt a fél percet :)
A 8. és a 12. válasz írója vagyok.
A 13. válaszolótól kérdezném, hogy szerinted nem egy és ugyanaz a bugyipelenka és a napdágpelenka? Mert én annak vélem, és azért is írtam olyan helyesírással, ahogy írtam (bugyi-/nadrágpelenka - avagy ki-ki annak hívja amelyik szimpatikusabb neki). Az angol nyelvben "pants" vagy "pull on pants", és én mind a neten, mind üzletekben láttam már ugyanazt a terméket bugyipelenkának és nadrágpelenkának is hívni.
A kérdésben szereplő Pampers Premium Care-nek is csak a "Pants" nevű gumis derekú, belebújós pelusa van. Vagy fut még ilyen típus más néven is?
Még véletlenül sem szeretnélek megbántani, de szerinted tényleg 2 különböző dologról van szó?
Szerintem ugyanarról a termékről van szó (gumírozott derekú, belebújós pelenkák, nem pedig az oldalt tépőzárral zárható, egyszerű pelusok), csak márkája válogatja, hogy melyik mennyi nedvességet bír és hogy passzol a gyerkőcökre.
Nem érzem bántónak a megjegyzésed - illetve tanácsodat a következetességről - annak ellenére, hogy nem állítottam azt, hogy ne tudnék sima pelust ráadni a gyermekemre. ;) :)
Azonban számunkra, a lányom mozgásigényéhez és ahhoz, hogy számára macerás az öltözködés, sokkal megfelelőbb az könnyen felhúzható pelus, mint a tépőzáras. S ha nem muszáj, akkor én nem "következeteskedek" ebben, hanem próbálom megtalálni az egyensúlyt úgy, hogy mindkettőnknek jó legyen.
Kérdező! Mi ezt használjuk: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!