Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Jól etetem így a 7és fél...

Jól etetem így a 7és fél hónapos lányomat? Vagy mit változtassak?

Figyelt kérdés
Védőnőm szabin,ilyennel nem zavarom.7 és fél hónapos,6 hónapig csak anyatejes volt,onnantól kezdtük a hozzátáplálást.Üveges pépeket is eszik,sok mindent evett már pl alma öszibarack kajszi meggy banán sütötök répa stb..tegnap alma-csirke üvegeset.Reggel szopik,10kor gyümölcs 1-körül üveges kaja vagy főzök neki.Uzsira gyümölcs este tejpép meg szopik,napközbe is többször szopik.Nagy adagokat még nem eszik.Jól csinálom?
2013. júl. 10. 10:35
 1/10 anonim ***** válasza:

Tökéletes. :-)

Ösztönösen, látod, hogy mennyit bír a lányod, annyit adsz neki. Biztosan előfordul majd, hogy kisebb vagy épp nagyobb az étvágya. Semmi gond, nem kell parázni azon sem, annyit kell adni, amennyit kér. :-)

2013. júl. 10. 10:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Krumplit is evett,babakekszet..Mit lehet még adni neki? Köszi!
2013. júl. 10. 10:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Éjjel nagyon sokszor cicizik,nem éhes csak szopni akar.Ezért örülnék már neki ha többet enne és kevesebbet szopna
2013. júl. 10. 10:44
 4/10 anonim ***** válasza:

:-)

Akkor kezdheted táplálóbbá tenni az ételeit, dúsíthatod lassan gluténmentes gabonával, (a glutént kb. 8-9 hósan érdemes bevezetni) pl.: hajdina, rizs, köles, kukorica, amarant.

2013. júl. 10. 11:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Jól csinálod szerintem is, viszont a glutént nem 8-9 hónaposan kell bevezetni, hanem már 6 hónaposan, úgyhogy azt nem ártana adnod neki, ha eddig nem tetted.
2013. júl. 10. 12:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Glutént nekem a doki 4-7 hónap között mondta.

Olyan sok az ellentmondás, ki ezt, ki azt mondja.

A lányom pont 7 hónapos múlt mikor elkezdtem adni neki a glutént, így se túl korán, se túl későn nem kezdtem.

Lényeg, hogy a glutén adása után még legalább 2 hónapig szoptass.

2013. júl. 10. 13:30
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A boltban hogy találom meg a Glutént?Van olyan hogy babaköles vagy rizs?Bocsi de nem tudom nem vettem még ilyet..és ezeket keverjem valamivel?
2013. júl. 11. 08:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Milumil gabonapép pl?
2013. júl. 11. 08:13
 9/10 A kérdező kommentje:
Milumil tejpépet már 3 napja eszi..az nem az?
2013. júl. 11. 08:17
 10/10 anonim ***** válasza:

A rizsben pont nincs glutén.

A legolcsóbb az elején pici lisztet szórni a főzelékbe/gyümölcspépbe, hiszen az első hetekben még minimális mennyiséget szabad csak adni.

Ha van pénzed drágább termékekre, akkor bármilyen babakeksz, gabonás pép megteszi.

2013. júl. 11. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!