Te elkezdenéd 4 hónaposan a hozzátáplálást ebben az esetben?
Anyatejes a babám, jövőhéten lesz 12 hetes.
6 hetes kora óta nem kakil csak segítséggel!
Orvos szerint nincs ezzel gond, meg nyugtatott, hogy majd a hozzátáplálás megoldja!
Azt gondoltam, hogy 4 hónaposan elkezdem, hátha javul a helyzet, viszont minél tovább szeretném szoptatni!
Vajon ha csak napi 1x kap majd gyümit vagy főzeléket várható javulás?
Esetleg járt valaki így?
Ha megyunk legkozelebb megbeszelem a dokival. Mi is kiprobaltunk mar mindent de semmi nem hasznal! Mar jo ideje az espumisant, lactase comfortot, biogaia-t kap. Hasa ugyan ugy faj...!
Bizom benne, hogy legalabb 3 honapos korara elmulik, mar nem sok ido van addig!:)
De lehet az is baj, hogy nagyon moho es hiaba bufiztetem sokat szopi kozben es utan is, sok jut le a pocakba is.:(
Habar masfel hete ehymas utan 2 napig kakil magatol... En ezt nem ertem...:(
Aztan megint bedugult!
Hat en mar mindent kiprobaltam ami csak letezik! Meg a vas gyogyszerem se szedem mar jo ideje. Semmi olyat nem ettem akkor amikor sikerult neki, vagyis nem valtoztattam semmin!
Bizom benne, hogy ez a hasfajas elmulik azert 3 honapos kor korul, addig meg mar nem sok ido van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!