Ilyet már látatok?
Figyelt kérdés
ingyenes tejpép termékmintát keresek hogy ki próbáljuk és hiába vagyok a milumil oldalára be regizve és be lépve állandóan oda dobál hogy én regisztráljak be... mért csinálja... jah és tudtok olyan linket adni ahonnét ténylegesen lehet ingyenes tejpép mintát rendelni köszi2015. dec. 4. 10:53
1/2 anonim válasza:
a milumilnek írhatsz e-mailt gyorsan szoktak válaszolni, nagyon segítőkészek.
tejpép mintáknak nincs értelme, mindegyiket szeretik a babák bármelyiket veszed ammúgy se árt ügyelni arra, hogy hány hónaposnak van.
2/2 anonim válasza:
Nem biztos hogy mindegyiket szeretik a babák, az én lányom pl nem mindegyiket ette meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!